GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 297

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
975,5K
Sayfa
297/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnız var ya...

bu oalydan sonra...

FATİH TERİM İLE ANLADIKKİ 3 SENE DAHA BURDAYIZ. MAYIS AYINDAN SONRA PRENSİP ANLAŞMASI VAR.

elmander gitti, bruma gelir ise

hele birde arda turan gelir ise

başbakan bundan korkuyor herhalde birde cas dan ceza gelirse çapulcu fenerliler isyan çıakrtır :)

capulcu cümlesini kunlanmasan fenerliler icin . capulcularin krali benim burda belkide sonucda :)

boştaki formalar

7 ve 9 :)

1- muslera

3 melo

7 bruma

8 selçuk

9 burak

10 snejder

11 drogba

arda gelirse 14 veya 66 giysin :)

işte olay bu..

hadi bakalım yarın büyük gün..

bursa da sevinmiştir ilk galibeyetimizi alır diye..

fener şikeci-bjk tinerci- bursa da olsu tozcu.

galatasaray bu adamı ya şikertir ya kafa yı çizdirir :) avrupa kolla kendini..

240720131850446711351_2.jpg

TFF yetkilileri Denizli´ye teklif götürmek icin Cesme´ye gidiyorlarmis.

Sporx´in son dakika özel haberi. Bu satilik tetikcilerin TFF haberleri sasmaz. Dogrudur yani.

Onlarin amaci Terim degildi zaten, Terim´i bizden koparmakti. Bu olmadigina göre Terim´e de ihtiyac kalmadi.

TFF yetkilileri Denizli´ye teklif götürmek icin Cesme´ye gidiyorlarmis.

Sporx´in son dakika özel haberi. Bu satilik tetikcilerin TFF haberleri sasmaz. Dogrudur yani.

Onlarin amaci Terim degildi zaten, Terim´i bizden koparmakti. Bu olmadigina göre Terim´e de ihtiyac kalmadi.

bu TFF'nin binası yok mu? biri evine kahvaltıya davet eder, biri çeşmeye gider..:cigara:

ahahah sporting forumları kafayı yedi :)

satın diyorlar beleşe gitmesin :)

bu arada bahsettikleri şu dünya kupasına giderseler bu oyuncu ilerde alıncakdır teknik direktör tarafından. hele birde orda 1-2 maç ta kendini gösterirse yeni nani veya ronoldo benzetmeleri var :)

bende bu görüşe katılıyorum, adam gerçekten beklediğimizden iyi çıakrsa ve performans olarak uçarsa, milli takıma gider ve dünya kupasından 30-40 fiyatı uçar..

ulaa elin balesi 96 ediyorsa, buda kendini gösterirse 30-40 eder..

zaten şu anda dünyada alınabilecek yeni yıldzı adayları kalmadı hepsi gitti..

ben diyorum hep diyecem ali sami yeni bir kenara koyarsak bu adam bizim tarihimizin en iyi başkanı kimileri itiraz edicek faruk süren diyecek ama o çok çok ekstra bir olaydı ben bile başkan olsam o kadro çok başarılı olurdu sonunda dünya üçüncülüğüde geldi bi dahada öyle bişey olmaz zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt