GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 342

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
974K
Sayfa
342/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de ben Türkiye'de Fatih Hoca bir ilki başardı zannediyordum ama Türkiye'de ilk defa Mustafa Denizli hem milli takımı hem de Galatasaray'ı çalıştırmış.

Bruma için bugün karar açıklanacak deniyordu ? Gelişme var mı acaba ?

Düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum,Bruma şu anda takıma gelse ve çok üst düzey katkı sağlayacağını bilsek nasıl oynatacağız.

Benim aklıma geln tek şey Ebue yerine Hamit'i koymak böylece Bruma'ya yer açmak, ama öyle olursa'da Ebue gibi bindirme yapabilen bir adamımızı kaybedeceğiz, kafamda iki takım şekli var biri biraz farklı.

Muslera

Hamit Gökhan Semih Hakan

Ebue Melo Selçuk Bruma

Sneijder

Drogba

Yukarda ki sistem de ki tek amacım orta saha da bindirme yapabilecek adamların olmasını istemem, Hamit defansta oynasa bizim için daha yararlı orta saha da yavaş ve çakılı oynayacağına defasnın sahında aynı şekilde oynarsa hiç olmazsa pozisyon vermeyiz,bu durumda Türkiye liginde Chedju maalesef trübünde kalır, tabi benim bu dediğim kanatlı sisteme kafaya yazdıysak olabilir ki bence baya mantıklı bir kadro Türkiye liginde defansta fazla zorlanmayız.

Burak zu Lazio

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

20 milyon Euro veriyorlar mıymış ? Hayırlı olsun.

Burak'ın alternatifi kimmiş bizim için ? Drogba'nın sakatlandığını varsayarsak (Allah korusun).

Umut'u da verelim o zaman Lazio'ya. Para kazanırız, amaç o herhalde. Hatta Selçuk'u falan.

Umut'a kimse para vermez çünkü.

Corriere dello Sport gazetesi ise İtalyan ekibinin, 4-5 milyon Euro direkt ödenmek üzere, 24 yaşındaki Çek golcü Libor Kozak'ı Burak Yılmaz'a karşılık önerdiği ve bu teklife yanıt beklediğini ileri sürdü.

hayal dünyasında yaşıyorlar sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt