GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 364

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,9K
Sayfa
364/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
riera bence yolcu. baska yabanci aklima gelmiyor acikcasi. ücreti sorun olmasza zaten cokdan yolanirdi bence.

o giderse carlinhos akar bence.

bruma belki gelir elmanderin yerine. olursa bide arda ki o cok zor bence.

transferi sonra kapatiriz.

Arkadaş carlinhos demeyin adamın daha yurt dışı kariyeri yok.Buraya gelecek ülkeye uyum sağlayacak takıma uyum sağlayacak + olarak brezilya dışında forma giymemiş avrupa futboluna ayak uydururmu uyduramazmı belli değil,kısaca adam tam bir kara kutu kolarov varken kumar oynamak niye?

Arkadaş carlinhos demeyin adamın daha yurt dışı kariyeri yok.Buraya gelecek ülkeye uyum sağlayacak takıma uyum sağlayacak + olarak brezilya dışında forma giymemiş avrupa futboluna ayak uydururmu uyduramazmı belli değil,kısaca adam tam bir kara kutu kolarov varken kumar oynamak niye?

kolarov hocanin istedigi sol bek profiline uymuyor beli ondandir. hadi calrinhos olmadi granadanin sol bek siquera olur mesela. oda hizli teknik ve avrupa deneyimide var.

uyum sorunu yasamaz ebnce taffarel ve melo varken takimda. bizim ülkede genelikle brezilyalilara uygun mentalite olarak.

ama avrupa futboluna ayak uydura bilirmi orasi soru isareti her güney amerikali oyuncusu icin tabiki. ona katiliyorum ama ben nedense ayak uydurur diye tahmin ediyorum.

[attachment=3119:FT HH.jpg]

Ekli dosyalar

• FT HH.webp
    FT HH.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 203
Siz brumayi konuşun hâlâ adamlar Arda'yı almış

forum.antu.com/cep/KonuOku.aspx?gID=48&fID=114&kID=12068

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Carlinhos gibi kapali kutular istemiyorum ben acikcasi. Demekki benimle ayni düsünmeyen cok kisi var ki hala Carlinhos isteniyor.

Dünyanin sayili kalecilerinden Muslera, Fransa liginin en iyi stoperi Chedjou, Drogba'dan fazla CL macina Arsenal ile cikmis Eboue, Pittbul Felipe Melo, Dünya yildizlarimiz Sneijder ve Drogba varken en az bunlar kadar iyi bir sol bek ve kanat oyuncusu isterim.

Hayalimizdeki oyuncularin Dany, Riera ve Amrabat olmadigini herkes sanirim cok iyi biliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri