GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 367

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,8K
Sayfa
367/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim bildigim Fatih Terim genc bir oyuncuyu bu kadar istiyorsa ve hertürlü maddi imkanlari zorluyorsa bos bir futbolcu olma ihtimali cok azdir..Bazi kaynaklara göre yilda iki milyon avro nun üzerinde bir miktar önerilmis oyuncuya..Hoca Brumayi cok istiyor...

Öncelikle Fatih Hoca'nın oyuncu transferinde cok başarılı oldğunu söyleyemeyiz.

Futbolcuya kötü demiyorum ancak beklentiler neye dayanarak bu kadar büyük onu anlamış değilim

u-20'de izlesen sen de abartırdın. İzleyip de abartmıyorsan bilemem tabi ama çok net yıldız adayı mevcut haliyle de gayet maç alabilecek tarzda bir oyuncu.

Yok izledim ama o turnuvaları o kadar büyütmemek lazım. Tabii ki tutma ihtimali var ama beklentiler bu kadar büyük olursa onun icinde zor olur

Antuya göre

23.08.2013 19:50 Cuma#63606

bos.gif

LmpGrdn1907

Son Dakika Duyum ve Haberler (Konu Dışı Mesajlara "2 Gün" Forum Düzeni Cezası Verilecektir)

bos.gif

fatoşun yardımcısı hamza hamzaoğlu olmuş‚ 6 puanda ordan garantilediler. şikenin kralı bunlar işte.

bos.gif

bos.gif

Bi' Assaidi değil..

Hamit'ten kurtulabilme ihtimali bile büyük bir şey.

Hamit ile Bruma 'nın ne alakası var ? Birisi MC diğeri forvet . Hadi onu geçtim Hamit yerli Bruma yabancı nasıl Hamit'in yerine koycaksın ?

Lütfen biraz düşünerek yorumlayalım.

Ayrıca Hamit bu takım için önemli biri, en cok top kapan en cok kosan adam neredeyse her mac

Yok izledim ama o turnuvaları o kadar büyütmemek lazım. Tabii ki tutma ihtimali var ama beklentiler bu kadar büyük olursa onun icinde zor olur

Bence baskıyla mücadele etmesi de büyük oyuncu olma yolunda önemli kıstas, sonuçta her yetenekli oyuncuya yönelik belli bir beklenti oluyor. O eşiği aşamazsa zaten sonu Quaresma gibi olur, aşabilirse de sınırı yok bence yeteneğinin Ribery'e kadar yolu var.

ben bu brumayi sportingde izlemisdim benficaya karsi. fener ile oynadiklari macdan önce .

kanat oyuncusu yaydiran teknik seviyesi yüksek isteniyordu demi ?! alin isde bruma :)

U20 de izlemedim vallahi attigi goleri haric.

Hoca tercihi Tugay'dan yana da kullanabilirdi çünkü Galatasaray'a geldiğinde de ilk başta Tugay benim gözüm olacak filan dedi sonra gönderdiler. En azından milli takım da bir görev verseler. Tugay-Bülent-Arif üçlüsüne.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri