GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 380

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,7K
Sayfa
380/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim'in Milli Takım'a imzasından sonra bu krizi atlatan Galatasaray'da gündem yeniden transfer oldu.

Galatasaray, transfer çalışmalarına yeniden hız veriyor. Geçtiğimiz haftayı Fatih Terim ve Milli Takım ekseninde yaşanan gelişmelerle geçiren sarı-kırmızılılar, yeniden gündemine transferi aldı.

Transferde Elmander'in gidişinden sonra yabancı kontenjanı açılan sarı-kırmızılılarda ilk hedef Bruma'ydı. Ancak genç futbolcu hakkında Portekiz Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nun verdiği karar sonrasında Galatasaray geri adım attı. Söz konusu kararı değerlendirmeye alan Galatasaray'ın, Bruma için daha önce Sporting Lisbon kulübü ile yaptığı görüşmelerde masaya koyduğu 5.5 milyon euroluk bonservis teklifini yinelemesi bekleniyor. Bu teklife verilecek yanıta göre Galatasaray'da transferin rotası şekillenecek.

Bruma için Sporting'den olumsuz yanıt alınması durumunda Fatih Terim'in "önceliğimiz" dediği sol bek mevkisine transfer yapılması için harekete geçilecek. Hedefteki isim ise 1.5 yıldır Galatasaray'ın transfer gündemini meşgul eden Brezilyalı sol bek Carlinhos. Bruma'dan beklenen sonucun alınamaması halinde Carlinhos ile görüşmek ve transfer sonlandırmak için Brezilya'ya Bülent Tulun ve Cenk Ergün'ün bir kez daha gitmesi bekleniyor.

Öte yandan Galatasaray'da Arda Turan defteri de kapanmış değil. Geçtiğimiz günlerde Milli Takım için gelen teklifi görüşen Ünal Aysal ve Fatih Terim'in, Arda konusunu da masaya yatırdıkları öğrenildi. Terim'in Arda konusundaki ısrarının ardından Ünal Aysal'ın Atletico Madrid kulübü ile son bir görüşme daha yapacağı bilgisine ulaşıldı.

TurkFutbol.Com / Emre KACAN

Bruma veya Carlinhos hayırlı olsun diyelim şimdiden.

Hayırlı olsun sonucunu çıkarmadım ben bu yazıdan.

Benim için bu saatten sonra transferin anlamı yok Muslera,Chedjou,Eboue,Drogba,Melo,Sneijder bu 6 yabancıdan hangisi çıkacak da Bruma ve Carlinhos oynayacak..SAÇMA

Allah'ım sana şükürler olsun . Sevinçten çıldırdım ahahaha . Adana'da yaşadığım için bir kaç yıldır maça gidemiyordum , en son geçen sene Mersin'e giderken takım Adana'dan geçtiği için karşılamaya havalanına gitmiştik .Takımı son görüşüm oydu . 2 gün sonra Eses'e gidiyorum , pazar olursa imkansızdı bari cumartesi olsun da maçı da izleyim öyle döneyim diye dua ederken maçın cuma olduğunu öğrenmek çok şukela oldu :D Bilet durumunu bilmiyorum hafta içi İstanbul'da olacağım netten alınabiliyorsa alırım olmazsa en kötü otele karşılamaya giderim .Muhtemelen yine Anemon'da kalırlar , çok sevindim harbiden ya.

Bugüne kadar 4 kez ligin 2. haftasında karşılaşan iki ekibin mücadelesinde Bursaspor 1 kez galip gelirken, diğer 3 maçı ise Galatasaray kazandı.

1997-98 Galatasaray-Bursaspor 4-0

1998-99 Bursaspor-Galatasaray 0-5

2007-08 Bursaspor-Galatasaray 0-1 ( Galatasaray'ın o maçtan sonra Bursa'da galibiyeti yok)

2010-11 Galatasaray-Bursaspor 0-2

Benim için bu saatten sonra transferin anlamı yok Muslera,Chedjou,Eboue,Drogba,Melo,Sneijder bu 6 yabancıdan hangisi çıkacak da Bruma ve Carlinhos oynayacak..SAÇMA

Ligi düşünen kim bu takım her türlü şampiyon olacak zaten transferde hedef hedef Avrupa Hakan yerine Carlinhos, Hamit yerine Bruma oynadığında aksayan bölgen kalmıyor bu açıdan bakmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri