GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 392

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,7K
Sayfa
392/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nerde bu transferler yaw? yok elimizde cok yabanci var dedik bekledik ,culio ve elmander gitti, yok ab statüsü dedik hala bekliyoruz, yok brumanin tahkim kararini bekliyoruz dedik oda aciklandi nerde bu transfer veya transferler?

anlasildi bence yönetim avrupada transfer dönemi kapanmasini bekliyor, nasil olsa bizde yanils hatirlamiyorsam 1 hafta daha devam ediyor, elde kalmis oyunculara yönelecek ucuz kapatiriz diye, ve ancak devre arasi CL yazdiririz bu isimleri eger tur atlarsak tabiki .

ben simdi Bursa macinin kafilisine baktim biz yeni yabanci transferi napcaz acaba?

Riera, Dany, Amrabat Istanbul da, bunlara arkadas mi lazim?

zaten Muslera, Chedjou, Eboue, Melo, Sneijder ve Drogba banko 11

ne bicim yabanci kurali var yahu

ben simdi Bursa macinin kafilisine baktim biz yeni yabanci transferi napcaz acaba?

Riera, Dany, Amrabat Istanbul da, bunlara arkadas mi lazim?

zaten Muslera, Chedjou, Eboue, Melo, Sneijder ve Drogba banko 11

ne bicim yabanci kurali var yahu

riera dany amrabati gönder yerine brumayi al ve bir tanede genc yetenkli maliyeti az olan bir sol bek, her hafta banko olan yabancinin biri tribünde otursun ve bu sekilde rotasyon yaparsin ve her 6 haftada bir yabanci oynamiyacak, adil olur böyle

riera dany amrabati gönder yerine brumayi al ve bir tanede genc yetenkli maliyeti az olan bir sol bek, her hafta banko olan yabancinin biri tribünde otursun ve bu sekilde rotasyon yaparsin ve her 6 haftada bir yabanci oynamiyacak, adil olur böyle

guzel dusunce ama futbol da adalet diye birsey yok, hocanin dedigi gibi kazanan takim zaten degismez, oyle sirayla degisin falan gercekten amatorde olan seyler, simdi mesela yedekte Riera ve Amrabat olsaydi cok guzel olurdu demek istedim, macin ikinci yarisinda kullanirdik, veya yeni transfer gelirse artik kimse

terimelit01.jpg

Elit Teknik Direktörler Forumu

Haftalardir 'Bruma bedava'ya gelecek' diye umutlanip duruyorsunuz. Alin size dava'yi kaybetmis. Simdi de bonservisiyle alacagiz diyerek hala kendinizi kandiriyorsunuz. Üzücü ama Bruma'nin gelmeme ihtimali cok yüksek. Hele bonservisiyle 7-8 gibi rakamlara bizim icin mucize.

Haftalardir 'Bruma bedava'ya gelecek' diye umutlanip duruyorsunuz. Alin size dava'yi kaybetmis. Simdi de bonservisiyle alacagiz diyerek hala kendinizi kandiriyorsunuz. Üzücü ama Bruma'nin gelmeme ihtimali cok yüksek. Hele bonservisiyle 7-8 gibi rakamlara bizim icin mucize.

Yalnız bedava olmaması bize gelme ihtimalini arttırdı.Zira bedava olsaydı Porto,Benfica böyle topçuyu bize bırakmazdı.

Yalnız bedava olmaması bize gelme ihtimalini arttırdı.Zira bedava olsaydı Porto,Benfica böyle topçuyu bize bırakmazdı.

Bence tam tersi. Biz her oyuncu'ya 7-8 verecek güc'e sahip degiliz olmadikta hic. Bakin verebiliriz tabi, sorun olmaz, ama bu sinirlama oldugu sürece bu tip 'genc' yeteneklere vermeyiz, bunu herkes biliyor zaten gecmiste de gördük.

Bruma ile ilgilenmemizin sebebi, serbest kalma ihtimalinin olmasi. Ama bu is yattigina göre gelmeme ihtimal baya bi yükseldi.

Bence tam tersi. Biz her oyuncu'ya 7-8 verecek güc'e sahip degiliz olmadikta hic. Bakin verebiliriz tabi, sorun olmaz, ama bu sinirlama oldugu sürece bu tip 'genc' yeteneklere vermeyiz, bunu herkes biliyor zaten gecmiste de gördük.

Bruma ile ilgilenmemizin sebebi, serbest kalma ihtimalinin olmasi. Ama bu is yattigina göre gelmeme ihtimal baya bi yükseldi.

Olay dediğiniz gibi değil.Kulüp bu olumsuz karara göre de hareket etti.Karardan önce biz bonservisiyle de almak istiyoruz diye Sporting'le görüştü.Hem hoca hem başkan oyuncuyu ileride iyi bir meblağa satma düşüncesindeler o yüzden bu transfer için dediğiniz rakamları gözden çıkarmışlar zaten.Bu günde söylenene göre Bülent Tulun Portekiz'e gitmiş.

Alınır alınmaz bilemem ama çok isteniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt