GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 419

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,5K
Sayfa
419/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu resim acaba macdan sonrami cekilmis..

BSi1zBXCIAAEGQ2.jpg:large

hepsi havalarda,şampiyonlar liginde bu yerli kadrosu yetersiz,solbeki,sağ kanadı ve sol kanadı olmayan takımla yarı final oynayacaz sanıyolar.

valla ben onu bunu bilmem en başından beri söylüyorum bu hafta içinden beri ...bu maçta puan kaybı ihtimalimiz yüksekti ... başımıza geldi...bu milli takım olayını içime sindiremiyorum ben ...

Kanat özellikli, driplingle adam geçebilen bir adam şart .. Yoksa diğer oyunculardan da tam verim alamıyoruz. Yabancı sınırı olduğu icin her yol Arda ya cıkıyor

Kanat özellikli, driplingle adam geçebilen bir adam şart .. Yoksa diğer oyunculardan da tam verim alamıyoruz. Yabancı sınırı olduğu icin her yol Arda ya cıkıyor

gec kaldın artık adam harika oynadı butun stad ayakta alkışladı acelemiz yok ya hani transferi bırak seçim yap transfer yapma tff ile anlaş haydi Brezilyaya

Biz hiç bi zaman skorun üstüne iyi yatabilen takım olmadık ama bunu yapmakta hala ısrar ediyoruz.Geçen hafta 2-0dan 2-2'ye gelebilirdi maç bu hafta 1-0dan sonra olanlar malum.Artık fener gibi skorun üstüne yatma olayını bırakalım gerekirse kontradan yiyelim yahu vallahi hiç ses çıkarmam.

ya bir beyaz tv bakiyorum küfür ediyorum bir telegole bakiyorum yine küfür ediyorum...

bunlar bu saaten sonra susmaaaaaz. basbakan cagirmis hocayi milli takima o zamanda bunlari bir kenara ceksin bir zahmet konusmayin diye. yapmadigi bir sey degil sonucda.

ya bir beyaz tv bakiyorum küfür ediyorum bir telegole bakiyorum yine küfür ediyorum...

bunlar bu saaten sonra susmaaaaaz. basbakan cagirmis hocayi milli takima o zamanda bunlari bir kenara ceksin bir zahmet konusmayin diye. yapmadigi bir sey degil sonucda.

sergen'e katlanabilirsen kanaltürk tavsiye ederim bilgin'i ilkkez beğendim :)

bu takimin basina ne gelirse kanat oyuncusu olmadigi icin gelir , geri kalan her sey hallolur

tecrubeli ve gelir gelmez is bitirecek , yag gibi akacak bir kanat lazim

milli takim isi hikaye bence bu sistemle bukadar.

sen 1 0 öne gesmissin 45 dakika adamlar kosa kosa yorulmus 1 0 üzerine yatiyorsun.

yat tamam olabilir ama bukadar acik veren bir bursaya kontra yapamayan takimin sistemini sorgularim ben.

kanatsiz sistem bukadar, eger kanatla oynasak cok degil bir tarafa örnegin hamit kamyonunun oynadigi bölgeye

bakin ozaman neler oluyor drogba burak gol manyagi olur ambrabati bile arar oldum.

bukadar kötü bir sistem olmaz dünyada her büyük takim kanatali oynuyor örnegin bayern Cli kazandi böylece.

bütün takimi savunma oynat ama kanatlari hizli akan adamlardan olustur bak neler oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt