GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 423

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,5K
Sayfa
423/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transferi unutun 2 aydir diyorum da dinleyen yok :cool-96:

gelen olursa turk olur oda normal bir oyuncu olur, elimizdeki elemanlardan iyi olamaz kesinlikle

Herzaman aynı terhane oynanmadan hic bir macin sonucu belli olmaz, lig felan da bitmez

Vallahi biter. Billahi biter. Di Maria Galatasaray'a gelirse Galatasaray sampiyon olmaz iste Fenerbahce formasi giyer GSCimbom Uye konusuna koyarim. at fava :D

di maria hem dalaksiz hem defansina yardim eden hem teknik tam fatih hocalik yani oyle dyim bitirriz olayi. takim tamamlanir

Rakibimiz yok

Wesley [URL='https://www.fotomac.com.tr/index/sneijder?id=c7892c54-0483-4e1f-8c34-a9c88c78b48e']Sneijder
: Türkiye'de başarı üzerinde çok durmuyoruz çünkü şampiyonluk yarışında rakibimiz olmadığı için zorluk yaşamıyoruz

G.Saray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, Türkiye'de şampiyonluk yarışında rakipsiz olduklarını, kendileri için önemli olanın Şampiyonlar Ligi'nde başarı olduğunu söyledi. Ülkesinde Algemeen Dagblad gazetesine konuşan Hollandalı yıldız, "Burada olmak verdiğim en doğru kararlardan birisi. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kadar yükseldik. Türkiye'de başarı üzerinde çok durmuyoruz çünkü şampiyonluk yarışında rakibimiz olmadığı için zorluk yaşamıyoruz" dedi. Sneijder, milli takım ile ilgili, "Dünya Kupası'nda olmak benim elimdeyse, orada olacağım" dedi.[/URL]

:msg:

Rakibimiz yok

Wesley
Sneijder: Türkiye'de başarı üzerinde çok durmuyoruz çünkü şampiyonluk yarışında rakibimiz olmadığı için zorluk yaşamıyoruz

G.Saray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, Türkiye'de şampiyonluk yarışında rakipsiz olduklarını, kendileri için önemli olanın Şampiyonlar Ligi'nde başarı olduğunu söyledi. Ülkesinde Algemeen Dagblad gazetesine konuşan Hollandalı yıldız, "Burada olmak verdiğim en doğru kararlardan birisi. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kadar yükseldik. Türkiye'de başarı üzerinde çok durmuyoruz çünkü şampiyonluk yarışında rakibimiz olmadığı için zorluk yaşamıyoruz" dedi. Sneijder, milli takım ile ilgili, "Dünya Kupası'nda olmak benim elimdeyse, orada olacağım" dedi.

:msg:

Gördük dün!

Di Maria'yı alırsan ilk 11'den kimi keseceksin? Madem boşa çıkıyor A.Madrid Di Maria'yı alsın Arda'yı da bize versin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt