GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 426

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
971,7K
Sayfa
426/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asaletin Yeter‏@uA1905od53s

Arda Turan transferinde Atleticoyu Riera+para formülü ikna edilmeye çalışılacakmış, aldığım diğer bilgi riera atleticoya gitmeye ikna olmuş

Bu takıma yeni bir hava katacak adam lazım,Arda gibi.Hala hocanın milli takım tercihi yüzünden belli buhranlar yaşıyoruz.Takıma da yansıdığı çok belli.Bundan çıkmak lazım.Dün Galatasaray'a hiç yakıştıramadığım bir futbol vardı sahada.Kanatsız gerçekten işleyemiyoruz,üstüne mental sorunlar da gelince daha beter oluyor.

Riera + 20 Milyon yapin gerekirse. 4-5 Milyon´a da bi sol bek alin, transferi kapatin.

Arda 20, Chedjou 6, sol bek 4-5 = 30 Milyon Euro

Her sene harcadigimiz para zaten.

Arda işi olmaz.

Ben son dakika yapacağımız anlamsızca transferin kim olacağını çok merak ediyorum.

Birsey olacaksa simdi olmali. Baska yolu da yok. 5 gün kaldi 5 gün.

KAP´a bildir, acikla, lisans cikar derken gecer o 5 gün zaten. Hala bir hareketlilik yok.

Ünal Aysal, Real Madrid başkanı Florentino Perez'den Di Maria'yı istedi Madrid başkanından olumlu yanıt alan Aysal Arjantin'liyle görüşmelere başladı. (*********************)

Burak için gelen komik tekliflerin bir benzerinide bizim yönetim Arda için Madrid'e teklif sunmuştur kesin...

hala yalanlarla beslenenler var ne cok yalani seven insan varmis

Ünal Aysal, Real Madrid başkanı Florentino Perez'den Di Maria'yı istedi Madrid başkanından olumlu yanıt alan Aysal Arjantin'liyle görüşmelere başladı. (*********************)

********************* tam batmis bu sene

*********************=Fanatik/Fotomac artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri