Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
profesyonellik işini layıkıyla yapmaktır bence, yapılan küfürleri hakaretleri para kazanıyorum ne de olsa diye duymazdan görmezden gelmek değildir.

Futbolcu profesyonelik konusu normal meslesk pro ile kiyaslaman mümkün degil. bu volkanin yaptigini her futbolcu yapsa her macda en az 1-2 futbolcu sahayi terk etmesi gerekir dünyanin her yerinde hemde.

neyse küfürü savunuyorum düsünenler cikacak ki cikiyor gibide vallahi. küfürü savunmuyorum burda ben ya neyse. anlayan anladi zaten.

Valla ben bu futbolculara hiç acımıyorum.Ağlamışmış,küfür yemişmiş.Bir doktorun,bir mühendisin,bir avukatın ya da herhangi bir insanın ömür boyu kazanamayacağı parayı birkaç senede kazanıyorlar.Herşey ayaklarının altında. Bu kadarına da katlansınlar bir zahmet.

Sıkıntı da bu zihniyetinizde zaten..O kadar kabullenmişsin benimsemişsin ki küfürü bunun karşısında durmak yerine 'herkes ediyor bu ülkede nolmuş canım' kafasındasın..

Hayda cattik ya :) Küfür edenleri tespit edip cezalandirsinlar. Oyuncuya ne oluyor kardesim?

O zaman rakipler ana avrat küfür etsin, Drogba aglayarak oyundan ciksin.

Yada biz Hamit´e küfür edelim, o oyundan ciksin. Var mi böyle birsey?

Bunun küfürü savunmakla ne alakasi var? Agladi diye duygusal yorum yapiyorsun. Ben yapmiyorum.

Futbolcu profesyonelik konusu normal meslesk pro ile kiyaslaman mümkün degil. bu volkanin yaptigini her futbolcu yapsa her macda en az 1-2 futbolcu sahayi terk etmesi gerekir dünyanin her yerinde hemde.

neyse küfürü savunuyorum düsünenler cikacak ki cikiyor gibide vallahi. küfürü savunmuyorum burda ben ya neyse. anlayan anladi zaten.

kimsenin kimseye küfür etmeye hakkı yok bence, durum ne olursa olsun hatta taraftar biraz profesyonel olsun da stadlara maç izlemek için gidildiğini futbolculara küfür etmek için gidilmediğini zihnine yerleştirsin.

kimsenin kimseye küfür etmeye hakkı yok bence, durum ne olursa olsun hatta taraftar biraz profesyonel olsun da stadlara maç izlemek için gidildiğini futbolculara küfür etmek için gidilmediğini zihnine yerleştirsin.

taraftar küfür etme demen mümkün degil maalesef. fanatik kendini kaybeden taraftari ne kadar macdan önce sakin küfür etmeyecegim desede bir anlik bir posisyonda kendisini kaybeder salar küfürü orda.

buda insanlikdir. her insan farklidir. ha küfürü etmis ve yakalanmis ise cezasini yemesi gerekir bence o taraftarin. yani savunmuyorum onuda.

ve tabikide kimse küfürü hak etmiyor ama küfür yigen pro futbolcuda belki o an insani bakimindan bir anlik tekpi verse bile oyunu terk etme asla haki yokdur kendisini pro oyuncusu olarak görüyorsa. ha ediyorsada o zaman pro degilsin . sadece amatör düsünce ile milyonlari kopartan az cok yetenekli bir futbolcusun.

ama senin veya senin gibiler burda dedikleri normal hayatin her alaninda benim icinde gecerlidir tabikide. ama dedigim gibi orasi pek normal bir yer degil.

Almanya´da kendisine küfür eden taraftara su sisesi firlatan Guerrero´nun hayatini kaydirdilar. 9 mac bastilar adama.

Tribünde kac tane ruh hastasi var. Dünyanin her yerinde var. Cok duygusal bir yaklasim. Futbolda yeri yok.

Sanki "Küfür cok güzel birsey, renk katiyor futbola" dedik. Taraftardan memnun degilsen, ayrilmak istiyorum artik dersin ve gidersin. Tepkini de koyarsin

Hayda cattik ya :) Küfür edenleri tespit edip cezalandirsinlar. Oyuncuya ne oluyor kardesim?

O zaman rakipler ana avrat küfür etsin, Drogba aglayarak oyundan ciksin.

Yada biz Hamit´e küfür edelim, o oyundan ciksin. Var mi böyle birsey?

Bunun küfürü savunmakla ne alakasi var? Agladi diye duygusal yorum yapiyorsun. Ben yapmiyorum.

Ben Volkan'ı mı savundum ne saçmalıyorsun kendi kendine anlamıyorum ki..Ben oh iyi olmuş zaten leş oynuyor adamlar haklı diyenlere dedim ne olursa olsun yapılan yanlış birşey..Dediğim gibi sorun zihniyette hala gelmiş hamit örneği falan veriliyor o kadar benimsemişiz ki ülke olarak bunu..Gidin bir devlet memuruna iş üstündeyken ana avrat küfür edin bakalım profosyenellik yapıp hiçbirşey yokmuş gibi mi davranıyor..Devlet memuruna küfür edemezsin bu yanlış ama futbolcuya edilince normal nasıl bir kafa bu?

Bale 100 milyon €'ya bitmis demek.

İlk benim kesfedip piyasaya sundugum adamlardan biri daha dünyanın en pahalı oyuncularından biri oldu.

Falcao'yu da ben cıkarmıstım piyasaya :(

taraftar küfür etme demen mümkün degil maalesef. fanatik kendini kaybeden taraftari ne kadar macdan önce sakin küfür etmeyecegim desede bir anlik bir posisyonda kendisini kaybeder salar küfürü orda.

buda insanlikdir. her insan farklidir. ha küfürü etmis ve yakalanmis ise cezasini yemesi gerekir bence o taraftarin. yani savunmuyorum onuda.

ve tabikide kimse küfürü hak etmiyor ama küfür yigen pro futbolcuda belki o an insani bakimindan bir anlik tekpi verse bile oyunu terk etme asla haki yokdur kendisini pro oyuncusu olarak görüyorsa. ha ediyorsada o zaman pro degilsin . sadece amatör düsünce ile milyonlari kopartan az cok yetenekli bir futbolcusun.

ama senin veya senin gibiler burda dedikleri normal hayatin her alaninda benim icinde gecerlidir tabikide. ama dedigim gibi orasi pek normal bir yer degil.

o küfür eden taraftarlardan bazıları bulunup cezalandırılsa bak küfür denen şey nasılda ortadan kalkar. bizim ülkemizde öyle bi zihniyet yerleşmişki ne yazıkki paramı verdim biletimi aldım 90 dk küfür etme hakkım var sanıyolar. bi yerlerden başlansa tepki konulsa en azından biz burda tasvip etmek yerine kınasak daha güzel olmaz mı kardeş sence de.

********************* ya göre Necati 1.8 milyon euro, Servet 1.5 milyon euro aliyormus

Ben Volkan'ı mı savundum ne saçmalıyorsun kendi kendine anlamıyorum ki..Ben oh iyi olmuş zaten leş oynuyor adamlar haklı diyenlere dedim ne olursa olsun yapılan yanlış birşey..Dediğim gibi sorun zihniyette hala gelmiş hamit örneği falan veriliyor o kadar benimsemişiz ki ülke olarak bunu..Gidin bir devlet memuruna iş üstündeyken ana avrat küfür edin bakalım profosyenellik yapıp hiçbirşey yokmuş gibi mi davranıyor..Devlet memuruna küfür edemezsin bu yanlış ama futbolcuya edilince normal nasıl bir kafa bu?

Ya sen trübünle özel hayati neden karsilastiriyorsun ki? Tribün orasi tribün. Küfür de var, hersey var. Yeni birsey sanki ya.

Zor günler geciriyor Volkan, baya duygusal bir tepki vermis. Kendisinden o da memnun degildir belki. Duygusal tepki diyorum.

Küfürü savundugum filan yok. Keske milletimizin seviyesi yüksek olsa da, bu tip seyler de olmasa. Ama var. Oyuncu bunlari biliyor zaten.

Bu bide 1-2 kisinin yaptigi sey. Biz tribün halinde "Anani, karini..." diye tezahüratlar da duyduk bu ülkede. Insan seviyemiz düsük.

Bende diyorum ki, futbolcular buna alisik Türkiye´de ve tepki vermiyorlar. Tembihleniyorlar zaten yillarca "Isine bakacaksin" diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt