Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erman şl paraları galatasarayın cebine girecek dediğinde ziyanın surat ifadesi tam kopmalık :ka23:

Bize pahalı gelen Ali Adnan'ı Çaykur Rizespor aldı, gerisini sen düşün...

Bizim için her oyuncu pahalı:)

Birak ya. Galatasaray´in bu mantigi beni deli ediyor zaten. Kendimi bildim bileli böyle.

Selcuk bosta olmasaydi alabilirmiydik? Yemin ediyorum alamazdik. Ilgilenmezdik bile. 2 senedir sampiyonlugun bas mimari.

Burak´in özel maddesi olmasaydi alabilirmiydik? Affedersiniz ama nah alirdik. Adam 30 gol atti.

Katki verecegini düsündügün oyuncuya basacaksin parayi. Ihtiyac meselesi bu ya.

vo

lkanıda alalım erkanıda alalım para var allaha şükür fener sağolsunda bizimkiler neyi bekliyor onu anlamadım

Fenerbahçe gibi yapmış oluruz ozaman ihtiyacımız olan sadece bi tane kanat oyuncusu fenerin yaptığı gibi bi mevkiye 10 tane oyuncu almaya gerek yok volkan daha ucuza gelir erkana göre hem daha genç

Bizim için de aynı şeyler geçerli.

Amrabat var kanat olarak ama yabancı sınırına takılıyor.

Aynen, her ne kadar Erkan'ı sevmesem de şu an bizde bile katkı verir büyük ölçüde. Hatta Amrabat'tan bile daha efektif olacağı kesin.

Yılmaz vurala bak. Halk milli takıma beni istiyor. Açın facebook twitter sosyal ağlara bakın :D

yılmaz vural sonuna kadar haklı. lan zaten milli takım dünya kupasına gidemeyecek ahı gitmiş vahı kalmış. tam yılmaz vuralı deneme zamanıydı, o takımı daha kötü oynatmayacağı kesindi en azından bi deneme olurdu :D

Birak ya. Galatasaray´in bu mantigi beni deli ediyor zaten. Kendimi bildim bileli böyle.

Selcuk bosta olmasaydi alabilirmiydik? Yemin ediyorum alamazdik. Ilgilenmezdik bile. 2 senedir sampiyonlugun bas mimari.

Burak´in özel maddesi olmasaydi alabilirmiydik? Affedersiniz ama nah alirdik. Adam 30 gol atti.

Katki verecegini düsündügün oyuncuya basacaksin parayi. Ihtiyac meselesi bu ya.

Katkı verceğini düşündükleri bülent akına bastılar parayı,felipeye,elanoya,lincolne vs batılar parayı ama olmuyo tutmuyo o yuzden elmander gibi ne verceğini bildiğin fos çıksada zarar etmiceğin oyuncuların alınmasından yanayım bende iyi bi scout ekibi kurulana kadar

yılmaz vuralın fatih terim için dediklerinin altına imzamı atarım. helal olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt