Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda nın alternatifinin Erkan Zengin olduğu transfer listesini getirin. Tuvalet kağıdı kalmamış hiç

Abi ne yapsınlar söyleyin onu yapsınlar takımda kanat oyuncusu eksikliği bariz , madem öyle sol bek için yabancı , kanat için yerli alalım derdindeler , Sneijder , Selçuk gibi adamlar Erkan gibi sadece ligimizde şov yapabilen oyuncuyu dahi nasıl oynatırlar düşünsenize.

Bence Erkan > Amrabat , Erkan > Emre Çolak , Erkan > Aydın , Erkan > Kazım var mı aksini iddia eden ?

Saçma hamleler yapacaklarına hiç transfer yapmasınlar.

Ben ısrarla transfer istemiyorum ki.

Kulübün bir vizyonu,planı,programı olsun istiyorum.

Elimizde Şampiyon olmuş kadro var stoper de aldık.Sırf yabancı sınırı var diye kadroyu kalitesiz çapsız yerlilerle doldurmayalım.

Ciğeri 5 para etmez yöneticilerin diline GALATASARAY'I düşüreceğimize elimizdeki ile yetinelim.

Eskişehir sırf biz rezil olalım diye Fener ile anlaşıp son dakika Alper'i fenere verdi(Alper'i de istemiyordum)

Kayserili yöneticiler Gökhan Ünal için Amrabat için neler neler söylediler,senelerce laf soktular biz ise lafların hepsini yutup birde adamlara 9 milyon euro verip hiç unutulmayacak bir zarara imza attık.

Sorun Erkan`ın alınması değil Onur

Bu hamle 2 ay önce rahat bir şekilde yapılabilirdi

Takıma uyum sağlardı vs

Plansızlık var diyorum

Tabiki yapilirdi. Aylardir o yüzden elestiriyoruz. Yönetim ve Terim´in icine Arsene Wenger kacmis bu sene herhalde.

Umarim hayirlisi olur ama Aydin Yilmaz ismini duyuyorum ve kan beynime sicriyor.

Karisinin sözünü dinleyip para yüzünden Galatasaray´la anlasmayan, kulüp bulamayinca geri dönen Aydin Yilmaz. Kabul edemiyorum. Istemiyorum

Cocuklugumda aldigim formalari yanima serip öyle uyuyan ben :) 28 yasina geldim, ayni cocukca heyecan :)

Yeni ceketim hayirli ugurlu olsun :)

[attachment=3185:Onur.jpg]

Ekli dosyalar

• Onur.webp
    Onur.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 257
Ahahahahahahahahahahhhhhhhhahahahhahahahahahaha vizyona bak vizyonlu başkana bak önce Nani sonra Farfan sonra Bruma sonra Di Maria en sonunda Aydın.

Vizyonunsuzlar.

Kadir Bekmezci güzel olurdu aslında

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Biz Şamil'i falan nasıl kaçırdık aklım almıyor.

Yazıklar olsun Aydın'ı hala bu takıma layık görenlere de hala transfer yapacağım diye saçmalayanlara da.

Aydin Yilmaz´i IS-TE-MI-YO-RUM

Karisi "Sabri su kadar aliyor, sende baski yap, aynisini iste" dedigi icin bize rest ceken, simdi kulüp bulamayinca süt dökmüs kedi gibi geri dönen adami IS-TE-MI-YO-RUM. Galatasaray egitimi almis oyuncularimiz, bos kagida imza atar, pazarlik bile yapmaz. Hadi yürü Akhisar´a.

erkan zengin nedir gözünüzü seveyim yapmayin ya adamda beyin yok sadece bireysel oynuyor

avrupa'da erkan zenginle ne yapabilirsin ki?? 3-5 verip kaziklanacagiz yine

Bu seneki bir diğer yeni transferimiz Melo ve Umut ta olduğu gibi Aydın olacak sanırım :)

Aydın nedir abi ya. Adam gitti klüp bulamadı resmen. Bu kadar boş adamlarla dolu olan kadro var elimizde zaten.

Birsürü çöp oyuncu var. Bırakın almayın bari bir tanesinden kurtulmus oluruz .:)

Osman Altunterim ‏@altunterim 5 dk

FLAŞ! Aydın Yılmaz Galatasaray'da kalıyor!

bomba patlıyor sonunda ....

ben bu habere inanmıyorum (inanmak istemiyorum).aydın nedir ya? defolsun gitsin.hayatında kazanamayacğı paraları kazanan,hayatında giyemeyeceği formayı giyen adam Galatasaraya posta koydu.şimdi de geri mi geliyor? bir anadolu kulübünün bile (sıradan bir anadolu kulübü) almadığı,düşünmediği adamın Galatasarayda ne işi var.şayet böyle bir şey gerçekleşirse bence dün akşam volkana yapılanın aynısını taraftar aydına yapmalı.belki oda ağlar çıkar ve bir daha o formayı sırtına geçirmez.taraftar artık bu tür saçma şeylerde tepkisini koymalı ve sazı eline almalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt