Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Indirirlerse indirsinler. SIKTI bu konu da artik. Tescilli sikeci mi? Evet. Gerisi beni baglamaz.

Fenerbahce´nin Avrupa maclarini seviyorum ben zaten :) Komik oluyor.

Simdi verirler 3-5 sene ceza, Recep Bey futbolu bile yasaklar ülkede. Herseyi yaparlar.

O yüzden umrumda bile degil. Kupayi da verdikleri yok zaten.

Tahkim'e göre cezalar onandi. 3 sene karar verilmis ancak bir sezon gidilmedigi icin 2 sene men. Bu sene ve seneye yoklar yani.

Bırakın fener UEFA'da takılsın ne olacak?Geçen sene kura şansı,kırmızı kartlar ve penaltılarla yarı finale geldiler.Bu sefer olmaz.Hem biraz yorulmuş olurlar.

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL27 dk

CEZADA indireme gidileceği bilgisi var bu büyük ihtimalle 2011-2012 UEFA ya katılmama konusundan dolayı. Tam kesin değil CEZANIN onandığı

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL37 dk

SON DAKİKA : " CAS FENERBAHÇENİN 2 SENELİK CEZASINI ONADI ." Yarın büyük ihtimalle açıklama yapılacak en geç perşembe sabahı

Hemen altına da bunu yazmış takip etmeyin şu adamı bi şey bildiği yok.Boş keseden sallıyo

ERKEK BASKETBOL | Spor **************************** Türkiye Kupası'nda kuralar yeniden çekilecek. İlk çekilen kuralarda usulsüzlük tespit edilmişti.

Ertem Şener : Fenerbahçe Arda Turan için 24 Milyon Euro'yu Atletico Madrid'e vermeyi kabul etti Arda'ya da yıllık 6.5 Milyon Euro'dan 5 yıllık anlaşma önerdi ama Arda ben Galatasaray'lıyım diyerek kabul etmedi.

Haber an itibariyle doğru veya değildir ama ben Aziz'in Arda'yı almak istediğini düşünüyorum Arda'yı almak istiyorlarsa bu parayı da gözden çıkarmışlardır. Şunlar kadar olamadık , adamlar bu paraları gözden çıkarmışken bize gelmek isteyen adamı biz alamıyoruz niçin alamıyoruz ''seneye 3'e 5'e alırız kar yaparız yhaaaa xd xd xd xd xd xd xd '' mantığından .

Arda Fener'e gelmek isteyecek ve bu kontenjan sorunu olan ülkede Fener onu almayacak imkanı yoktur.

Es es in bilet fiyatlarina bakarmisiniz.. sanki kombine satiyor :)

VIP A 275 TL

VIP B 250 TL

VIP C 200 TL

VIP C1-D-E 150 TL

1965 A Blok 275 TL

1965 B Blok 250 TL

1965 C Blok 200 TL

1965 D-D1 Blok 150 TL

Açık Tribün 50 TL

Nefer Tribünü 100 TL

Misafir Tribünü 100 TL

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan 1m

Bu bilet parasına Erkan Zengin de dahil mi? @eskisehirspor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt