Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
su hamite verilen sans aydina verilse eminim ondan fazla is yapmisti.

birazda böyle düsünmek gerekir adam hic birseyleri oynamadan 3 milyonu indira gandi yapiyor.

önce bi ona kizin sonra aydina gelir sira, ha ben aydini savunuyorum gibi görünmesin, yinede

süper oyuncu demiyorum ama hamitten fazla is yapar onu diyorum.

adam hizli hic olmasa drogba buragi besleyebilir ama hamit beyden sira gelmiyorki.

sonra adamda is yok diyorsunuz, ne olursa olsun bu hamit oynamayi hak etmiyor.

önce bir adaletli forma dagitimi olsun sonra elestirin milleti.

Hamit hiçbirşey yapmadan 3 milyonu almıypr. Tamam oyun olarak toparlayamadı ama kariyer olarak aydını 10 kez cebinden çıkarır hamit

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

fft122mm2485639.jpg

Gercekten yakiyorsa , gelsin Dany hemen satilsin .

aydinin aldigi bu paralar kul hakkina girer arkadas.melodan son bir iyilik istiyorum e.colaki ve aydini essek sudan gelinceye kadar dövsün,essegi biz tutariz rahat rahat genis genis takilsin melo

Burda 9 milyon euro diyor

Şampiyonlar Ligi play-off mücadelesinde Fenerbahçe'nin Arsenal'e elenmesinin ardından Galatasaray dev bir gelire kondu.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne play-off turunda Arsenal'e elenerek CAS kararına bağlı olarak UEFA Avrupa Ligi'ne kaldı. CAS'ın olumsuz karar vermesi halinde ise Fenerbahçe için Avrupa defteri resmen kapanmış olacak.

Fenerbahçe'nin Arsenal'e elenmesinin ardından bu durum en çok Galatasaray'a yaradı. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe'nin elenmesinin ardından UEFA Şampiyonlar Ligi'nden Türkiye'ye verilecek olan yayın ve katılım paylarını tek başına alacak.

Galatasaray'ın gruplara katılım ve yayın hakkı olarak yaklaşık 9 milyon euroyu kasasına koyması bekleniyor.

TurkFutbol.Com / Fatih ŞAHİNKAYA

su hamite verilen sans aydina verilse eminim ondan fazla is yapmisti.

birazda böyle düsünmek gerekir adam hic birseyleri oynamadan 3 milyonu indira gandi yapiyor.

önce bi ona kizin sonra aydina gelir sira, ha ben aydini savunuyorum gibi görünmesin, yinede

süper oyuncu demiyorum ama hamitten fazla is yapar onu diyorum.

adam hizli hic olmasa drogba buragi besleyebilir ama hamit beyden sira gelmiyorki.

sonra adamda is yok diyorsunuz, ne olursa olsun bu hamit oynamayi hak etmiyor.

önce bir adaletli forma dagitimi olsun sonra elestirin milleti.

Aydin Yilmaz 7 Yildir Galatasarayda 7 yilda senden bir futbolcu olmadiysa 70inde de olmaz aga . Burasi garipleri sevme kurumu degil burasi GALATASARAY ya oynarsin gelisirsin yada gidersin .

Var mı Bruma olayında bi gelişme?

adamı b takıma gönderdiler. bruma ve avukatında bunu kabullenmedi gitmedi. tekrar görüşme yapacaklarmış yönetim ile. transfer dedikodusu filan yok...

başkan so laçık alacağız diyorsa (bu kadar alacağız kelimesi garanti olmasa konuşmaz, taraftarın yüzü gülecek filan iddalı kelimeler)

Kesinleşmiş mi bu imza? Taraftar olarak tepki koymalıyız bence. Böyle saçmasapan iş mi olur? Yapılan teklifi kabul etmeyen, 3 aydır antreman yapan adama ödül verir gibi bu sözleşme teklifi nedir eğer doğru ise. Alamazsınız kardeşim, formanın kıymetini bilmeyen adamı geri alamazsınız bu şekilde.

Yarin CAS feneri CASACAK heralde hayirlisi bakip gorelim , kume dusurme felan olursa bal dök yala olur .

Aydin gelirse bu adami alanlar gidene kadar 5 kurus harcamam , he ben tek basima kimim ki en azindan safimiz belli olsun

Hamit hiçbirşey yapmadan 3 milyonu almıypr. Tamam oyun olarak toparlayamadı ama kariyer olarak aydını 10 kez cebinden çıkarır hamit

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

kariyerini ne yapim onun, ise yaramiyor iste.

kariyerinde ne yapmis hem her yerde yedek sadece hiztfeldin geldigi 2 döneminin ilk senesinde oynadi banko

yoksa koca bir sifir. gecen kaya telegolda emre belezoglunun kariyerini göklere cikardi en iyi türk dedi simdiye

kadar diarda oynamis olan, serhatta dedi ne yapmis bu emre diye interde hep yedek sonra newcastle.

seninkisi buna benzemis iste bu abartilarin yüzünden hayal kirikligi büyük oluyor sonra örnegin hamit. yine bayernde yedek olarak idare ediyordu simdi hepten bitti.

aydin iyi oyuncu demiyorum ama hamite verilen o sanlarin yarisi aydina verilse belki kendini gösterebilirdi. ondan kötü olmayacagi kesin onun kadar kötü oynayip koskoca bir sene ve halen takimda oynatilan biri görülmemis bu zamana kadar.

Kesinleşmiş mi bu imza? Taraftar olarak tepki koymalıyız bence. Böyle saçmasapan iş mi olur? Yapılan teklifi kabul etmeyen, 3 aydır antreman yapan adama ödül verir gibi bu sözleşme teklifi nedir eğer doğru ise. Alamazsınız kardeşim, formanın kıymetini bilmeyen adamı geri alamazsınız bu şekilde.

Uyanik Dollar piyasasini beklemis . Sanki Amerika'da top kosturuyorda Dollar veriyoruz .. Dollar olmus 2tl sen veriyon adama 900.000 Dollar = 1.8 mil TL ödul den de öte resmen fenere Uefa kupasi vermis gibi bisey bu

Bu işe yaramaz Aydınla sözleşme imzalanması büyük ahmaklık. Hele verilen paraya hiç değinmiyorum bile. Yönetimde Ali dürüst'ün ve Albayrak'ın eksikliği çok hissedilecek gibi görünüyor...

Madem Aydin´a 1 Milyon Euro verecektin, adam niye 3 aydir tatil yapiyor? Attirsaydin imzayi kampa katilsaydi.

Gercekten kabul etmek mümkün degil. 3 aydir kulüp bulamiyor, 300.000 Euro´ya imza attiracakken 1 Milyon veriyorsun.

"Bize rest cektin, aferin, seni ödüllendiriyoruz" mu diyoruz adama?

bu ünal aysal da bi acayip,fatih terim sözleşme uzatma teklifi yapmadı diyor şaka gibi. teklifi sen yapacaksın ünal başkan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt