Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 18.025
- 10.024
- 2.668
Aydının yediği yemek içtiği çay israftır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
su hamite verilen sans aydina verilse eminim ondan fazla is yapmisti.
birazda böyle düsünmek gerekir adam hic birseyleri oynamadan 3 milyonu indira gandi yapiyor.
önce bi ona kizin sonra aydina gelir sira, ha ben aydini savunuyorum gibi görünmesin, yinede
süper oyuncu demiyorum ama hamitten fazla is yapar onu diyorum.
adam hizli hic olmasa drogba buragi besleyebilir ama hamit beyden sira gelmiyorki.
sonra adamda is yok diyorsunuz, ne olursa olsun bu hamit oynamayi hak etmiyor.
önce bir adaletli forma dagitimi olsun sonra elestirin milleti.
Başkan kanat alacaz demiş
su hamite verilen sans aydina verilse eminim ondan fazla is yapmisti.
birazda böyle düsünmek gerekir adam hic birseyleri oynamadan 3 milyonu indira gandi yapiyor.
önce bi ona kizin sonra aydina gelir sira, ha ben aydini savunuyorum gibi görünmesin, yinede
süper oyuncu demiyorum ama hamitten fazla is yapar onu diyorum.
adam hizli hic olmasa drogba buragi besleyebilir ama hamit beyden sira gelmiyorki.
sonra adamda is yok diyorsunuz, ne olursa olsun bu hamit oynamayi hak etmiyor.
önce bir adaletli forma dagitimi olsun sonra elestirin milleti.
aykut erçetin aydın gibi torpil transferleri yakışmıyor fatih hocaya. boşta kalan adamlar gelip dünya kadar maaş alıyor
Var mı Bruma olayında bi gelişme?
Ne podolskisi ya hayatımda gördüğüm en kazma kanat oyuncularından biri. Bize Nani di maria veya buruma dan biri lazım. Podolski geleceğine her türlü amrabat derim.
Hamit hiçbirşey yapmadan 3 milyonu almıypr. Tamam oyun olarak toparlayamadı ama kariyer olarak aydını 10 kez cebinden çıkarır hamit
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Kesinleşmiş mi bu imza? Taraftar olarak tepki koymalıyız bence. Böyle saçmasapan iş mi olur? Yapılan teklifi kabul etmeyen, 3 aydır antreman yapan adama ödül verir gibi bu sözleşme teklifi nedir eğer doğru ise. Alamazsınız kardeşim, formanın kıymetini bilmeyen adamı geri alamazsınız bu şekilde.