Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sirf stadda bu goruntuler olsun diye Aydin'a 1.8 milyon TL verenin aklini karislarim ..

aydn_ylmaz_ekin_ylmaz2.jpg

hatun iyi ama

Kulübü mail yağmuruna mı tutsak napsak bilmiyorum ki, yeminle benim içime dert oldu şu Aydın olayı. Yani kimsenin parasında kazancında gözümüz yok ama bu taraftar bunca formayı, kombineyi, lisanslı ürünü şunu bunu Aydın'lar, Furkan'lar, Çolak'lar, Aykut'lar,Hamit'ler beslensin diye mi alıyor? Yeter artık ya, şu kulübü aş evine çevirenlere de yazıklar olsun, bu mu Galatasaray'ın geleceğini düşünmek?

Şahsen bir forma daha alacaktım. Benim bir forma almam çok küçük bir katkı belki toplamda ama böyle enayi yerine konup Aydın gibi çapsız ve vefasızlara çarçur edilecekse kulübün parası benim harcayacak 1 kuruşum dahi yok. Kusura bakmasınlar.

aydın efendinin eşi neden beğenmiyormuş verilen paraları aç kalmamış sanırım hiç O ? yazık günah millet ne sıkıntılarla uğraşıyor be

ve bence şöle e bir efsane var bence aslı astarı olmayan.terim in elinde nelre dönüşür.şu futbolcu gelse yaşıda genç terim nasıl adam eder onu.sabri,aydın,amrabat,furkan,emre çolak gibi gençler nelere dönüşmüşki hocanın elinde.bir tek semih gelişim gösterde ve bence kocaman bir futbol şansı oynattı onu terim değil,gökhan zan ve servet aynı anda sakatlanma o sezon terim oynatırmıydı onu hala tam emin değilim o sezon.semih oynamsıyla formayı alması bir oldu zaten.bence terim le 10 yıllık antlaşma yapılmalı ama futbolcu seçimlerinde duygusallıktan da kurtulmak lazım.tam kurtulduk derken nedir bu aydın saçmalığı gene.

o degilde biz buraka kazma diyoruz bu arsenaldeki giroud ne kazma adam yav,burak onun yanindaneymar gibi kalir

bosuna yazmiyoz burda. burak gibi bi oyuncu en az 20 milyon euro. 5 milyona aldik biz, aldigimiz verim ise 30 milyonluk forvet kadar. kiymetinin bilinmesi lazim. avrupada hem komple hemde golcu forveti olan sadece elit kulupler var.

digerleride burak kadar atamazada gol atar yetenek fakiri olur. bazilari gol atma ozurlu olur ama top indirir bogusur kosar umut almeida elmander tarzi. siz buraktan drogba olsun istiyonuz.

oyle olsa burda oynamazki. cok iyi burak. arsenalde burak olsa ilk mac 5 0 bu mac 4 0 biterdi

Yav Murat öff be.

Bi feriduan fidan Arda diyip duruyor (gerci o kayboldu) birde sen Bruma diyip duruyorsun. Gelmeyecekler.

ne diyim, ben sallamıyorum ama kusuruma bakma hakan. yurt dışı basınından-portekizdeki haberleri paylaşıyorum. kaynaksız gitmiyorum bari.

ne yapabilirim söylermisin?

önce hasan şaş

sonra fatih terim

en sonda başkan adamın ismini telafuz etti. ne yapayım başka isimmi var ortada 3 gün kalmış. olabilecek en yakın ismi söylüyorum.

öyle nani-di maria filan işleri 3 günde çözülmez. adamlar şpl kadrosunu hazırlamış, büyük paralar vermedikten nasıl alacaksın bu dah üst düzey isimleri.

şpl kadroları verileene kadar bruma bruma diyecem. sıkılıyorsan kusuruma bakma hakanım sallamıyorum,olasılığı en fazla oyuncu üzerinde duruyorum şu anda.

sana inat :)

son haber perşembe günü herşey çözülecek diyor avukatın biraz önce basını yansıdır. tekrar kluple görüşme içindelermiş olumlu bir hava varmış vs.

başkan durduk yere sol açık demez, ya son noktayı koymaya hazırlanıyor ya sadece dileğini söylüyor.

birakin su aydini maydini parasi caykasasindan cikar para sorunu yok zaten.

sorun baska yerlerde.

su yabanci sinirini imdatlarina geldi ne güzel uydurup transfer yapmiyorlar iste.

Yav o değilde bu bale bu kadar paraya giderse yazıklar olsun bu adam bu kadar edermi yahu vala insanı futboldan soğutuyorlar 100 m paraya futbolcu mu olur demek ki messi gitse 170 200 edecek adam

********************* kaynaklı.... Resmi sitede ve başka yerde yok.... İnşallah YALANDIR..... ( Temennimi de yazmadan geçemedim :( )

Ne Aydini lan. Birde maasi gittikce yükseliyor mu. Umarim yalandir ya da ariza falan cikar

Yav o değilde bu bale bu kadar paraya giderse yazıklar olsun bu adam bu kadar edermi yahu vala insanı futboldan soğutuyorlar 100 m paraya futbolcu mu olur demek ki messi gitse 170 200 edecek adam

Kesin bir futbolcu deger siniri getirilmesi lazim . MAX . 40 ml Euro gibi . ozaman herkez herkezi alir ve futbolun heyecani geri doner simdi nereye arap/rus/yahudi elini atiyorsa ora kazaniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt