Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda disinda hicbir secenek kabul edilebilir bir secenek degil. Bi Chedjou´yu tribüne yolluyoruz, bi Amrabat´i zaten.

Nani´yi alinca kimi yollayacaksin? Eboue´yi mi? Defansin icine iyice mi edeceksin?

Zor mor diyor da, nesi zor anlamadim gitti. Tamam iste sat Burak´i, üstüne 4-5 Milyon ekle al Arda´yi. Nesi zor?

Tulun kendi kendine satıyor sanki hocaya Başkana laf söylememek için tuluna sallamayın

Asaletin Yeter‏@uA1905od4m

@Ciga_10 bana güvenirmisin? Eğer güvenirsen Burak Yılmazın gitmek gibi bi niyeti olmadığını bil kardeşim, olaylar farklı

Ayrıca bu haberler bana mantıklı gelmiyor transfer yapmaya gidilir oyuncu satmaya gidilmez.

Aynen baskan dün Arda olmaz demedi mi zaten.Burak giderse sanmıyorum Arda'nın gelecegini.Nolcak hep birlikte görücez.Eğer yabancı sınırlaması tekrar 6+2+2 yada sınırsız olmuyorsa Burak'ta giderse cok sıkıntı çekeriz

f.terimin lafi akliniza gelsin.Galatasarayda gitmek isteyeni zorlay tutmayiz demisti.burak satilacaksa demekki kendisi gitmek istiyor ve yol veriliyor bukadar basit

Arda disinda hicbir secenek kabul edilebilir bir secenek degil. Bi Chedjou´yu tribüne yolluyoruz, bi Amrabat´i zaten.

Nani´yi alinca kimi yollayacaksin? Eboue´yi mi? Defansin icine iyice mi edeceksin?

Zor mor diyor da, nesi zor anlamadim gitti. Tamam iste sat Burak´i, üstüne 4-5 Milyon ekle al Arda´yi. Nesi zor?

Arda Turan için Galatasaray'ın kasasından 20-24 milyon gibi rakamların çıkacak olması zor geliyordur.

İstediğin kadar işte Burak'ı şu kadara sattık, Arda'yı zaten 12'ye satmıştık... gibi düşüncelerin olsun, yine de sonuçta Arda Turan'ın geri dönmesi için 24 gibi bir rakamın ödeneceği düşüncesini hayata geçirmez Galatasaraylı bir yönetici.

Maalesef böyle bence durum, ister Burak'ı 30'a sat, yine değişmez bence bu düşünce.

Bence italyadan transfer haberi gelcek ama burak satışı değil bir kanat çözümleyebiliriz ordan belki

cunku takim yuksek pres yedi ve maci gerektigi kadar ciddiye almadi devaminda yapilan oyuncu degisiklikleri de maci bursaya vermistir. schneider savunacak kalesi olmayan vezir gibi idi, ne capraz kosu ne kontra hicbirsey sergilemedi takim, balta altintop devaminda erman saolsun. zati drogba ve inan cikmalarina binaen yari sahayi gecememisiz takim olarag.

Abi kusura bakmada bu saydıklarının tam tersi olsa zaten takım taş gibi oynar kazanır, eleştirecek adam bulamazdık. Yani kötü oynayan birini sırf takım pres yedi, macı ciddiye almadı vs.gibi bahanelerle eleştiremeyeceksek işimiz var zaten. Aynı mantıkla sakatlığına bayram ettiğimiz Hamit'i de eleştirmeyelim o zaman. Ne de olsa takım pres yedi, macı ciddiye almadı vs. vs.

Sneijder'i beğenmesemde saygı duyarım, umarım hep takımda kalır o ayrı ama bir futbolcu kötü oynadığı zaman akıl-mantık çerçevesinde eleştirilir, iyi oynadığı zaman hakettiği övgüyü alır. Sneijder içinde bence eleştirilecek en mantıklı mactır Bursa maçı. Adamı tanımasan bu mu takımın en pahalı 2 oyuncusundan biri dersin. O derece berbat oynadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt