Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanmıyorum o kadar kolay değil Uefanın Türkiyeyi bi kalemde silip atması

bir kalemde silip atmiyor zaten. 4-5 sene ceza veriri karsiliginda da dünyada ki en büyük sorunlarindan birisi $ike mefzusunda meydan okmumus olur resmen.

bu tür hamleler bütün ülkeleri daha dikatli olmalarina saglar. ama sunuda belirtmek istiyorum. böyle ceza verirse sonuna kadar hakli olarak vermis olur maalesef.

Türkiyenin federasyonu $ikeyi savunuyorken cezayi neden yedik diye üzülmek aptalik olur biraz.

o federasyonu ordan indirmeyenlerde de suc bulurum ben.

zaten o zaman ne baskan aysal kalir ortalikda ne bilmem ne.

Anlaşılan bu takım başarılı olunca illa kendi içinden birileri tarafından vurulmak durumunda, takımımız bir gün CL şampiyonu olursa ondan sonra taraftarlığımı askıya almaya düşüneceğim gerçekten bu ne sinir strestir arkadaş yok o bunu istemiyor,aralarında sorun var, gitmek istiyo kalmak istiyo çekilecek dert değil valla :D

Güçlenmemiz gereken yerde takımın en iyilerinden biri yolluyoruz. Bu psikolojide açıklaması olamaz bunun.

Alırsın Arda'yı satarsın Burak'ı ama Arda'nın alınamayacağı besbelli.

tamamda mesela örnek veriyorum biz şampiyon olarak seri başıyız şampiyonlar grubu ama manchester city ligi 4. bitirdi nasıl olucak

yok o seri basi olur yine schalke-paok gibi mesela. diger grubda oluyor. biz basel gibi oluruz. yani sampion olarak champions grub ve daha sayif takimlar cikar karsimiza. mesela arnavut sampionu bilmem ne.

bir kalemde silip atmiyor zaten. 4-5 sene ceza veriri karsiliginda da dünyada ki en büyük sorunlarindan birisi $ike mefzusunda meydan okmumus olur resmen.

bu tür hamleler bütün ülkeleri daha dikatli olmalarina saglar. ama sunuda belirtmek istiyorum. böyle ceza verirse sonuna kadar hakli olarak vermis olur maalesef.

Türkiyenin federasyonu $ikeyi savunuyorken cezayi neden yedik diye üzülmek aptalik olur biraz.

o federasyonu ordan indirmeyenlerde de suc bulurum ben.

zaten o zaman ne baskan aysal kalir ortalikda ne bilmem ne.

Şike yapmamış bir Türk takımını almamak hukuksuzluk olur bunu yapamazlar ki dünyada emsali bile yok en fazla yapacakları şey oda belki milli takımı men etmek olur turnuvalardan.

Şike yapmamış bir Türk takımını almamak hukuksuzluk olur bunu yapamazlar ki dünyada emsali bile yok en fazla yapacakları şey oda belki milli takımı men etmek olur turnuvalardan.

evet ama surda cok önemli bir detayi atliyorsun. $ikeyi savunan veya örten bir ülke federasyonu var ve bu federasyonu ülke takimlari seciyor sonucda veya indire biliyor genel kurul yolu ile.

bunu ama yapamiyorsa veya yapmiyorsan tüm ülke olarak cezayi yemeye razisin ve $ike yi ayni anda savunuyorsun federasyon gibi.

biraz daha detayli düsünmek gerekir yani

Burak in yerine Muhammet diyen var,inanamiyorum,Muhammet cok yetenekli,hatta Buraktan daha yetenekli ama asla Burak kadar etkili bir forvet degil,Burak ligimizin acik ara en etkili forveti

Burak denilen şahsa güvenip nasıl yola cıkacagız simdi? Satılmasını isteyen adam tüm sezon boyunca nasıl performans verecek? off of

evet ama surda cok önemli bir detayi atliyorsun. $ikeyi savunan veya örten bir ülke federasyonu var ve bu federasyonu ülke takimlari seciyor sonucda veya indire biliyor genel kurul yolu ile.

bunu ama yapamiyorsa veya yapmiyorsan tüm ülke olarak cezayi yemeye razisin ve $ike yi ayni anda savunuyorsun federasyon gibi.

biraz daha detayli düsünmek gerekir yani

tamam güzel diyorsunda örnek bir tek Galatasarayın imzasıylamı federasyon değişiyor zaten gitmeleri gerektiğini başkan söyledi bizde uefa gibi düşünüyoruz ama tek başımıza güç yetmiyor yani Galatasaraya ceza veremezler keşke versinler aslında kat kat parasını alırız :)

Transfer gerceklesmedi iyi hos da, ne gerek vardi oralara kadar gitmeye, Burak´in da moralini daha cok bozmaya?

Insan biraz dikkatli olur, profesyonel olur. Yani mesaji veriyorsun: Burak´tan vazgectik diye.

Iyi halt ediyorsun.

evet aptal dünyalının gönderdiği alev topundan kurtulduğumuza göre kanat alalım artık hadi abi 3 gün kaldı bu ne rahatlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt