Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
basina cikanlari iplemiyorum ben zaten merak etme ama göz var bizde de. free kicklerde bile yaptigi hareketler belli ki hem senijderi hemde selcuku rahatsiz ediyor. yüz ifadelerinden belli oluyor.

ben drogbayim ben kraliyim benim dedigim olur havasinda biraz kendisi. olmaz böyle. tamam abilik yapsin ama her sey ben yaparim bilirim ile olmaz.

Sen de haklısın ne diyeyim

İnanmicaksiniz ruyamda hamit'i gordum aylak aylak dolasiyordu bi derdi vardi ama ne oldugunu cozemedim

Macin adami secilirse kimse sasirmasin

basina cikanlari iplemiyorum ben zaten merak etme ama göz var bizde de. free kicklerde bile yaptigi hareketler belli ki hem senijderi hemde selcuku rahatsiz ediyor. yüz ifadelerinden belli oluyor.

ben drogbayim ben kraliyim benim dedigim olur havasinda biraz kendisi. olmaz böyle. tamam abilik yapsin ama her sey ben yaparim bilirim ile olmaz.

renkdaş burağı yücelteyim diye drogbaya saldırmaktan vazgeç bence drogba bu takımdaki en karakterli ve en kaliteli oyunculardan biridir çoğu taraftarın gözünde. taraftar birini seviyorsa o adam haketmiştir bunu eminol

İse bak sampiyonlar liginde citayi yukseltmis bir klup elindeki en iyi forveti satıyor...

Arda'yı seneye kesin almayı planlıyoruz belli ki. O vakit şu an çift yönlü oyanayabilen bir kanat alıp seneye sağ açığa koyacağız, Arda da sola geçecek kanatlar tamam olacak, sanırsam.

taraftarın kararlarına kaldıysak işimiz zor :)

Yönetimin bazi kararlarindan daha mantikli düsündügü kesin taraftarin. Arena olayi, Burak olayi, 3 Temmuz´daki ilk tutum vs.

3 Temmuz´da Ali Dürüst´ün Fenerbahce´ye destegini de biliyoruz. Taraftar cildirdi da "Ates üfleyerek sönmez" aciklamasi yapildi.

Bunlar bazi örnekler

Burakin yerinde olsam menajerime yetki verir ve Fenerbahcenin kapisini calardim . :)

madem satmak istiyorlar FB verir 18mil Euro acimaz birde Turk zaten + yabanci kurali da goz onunde bulundurulursa tamamdir .

Yonetimimize de kapak olur !

volkan şen çok yüzsüz çıktı özür dilemiş hacıosmandan bırakıp girmesi lazımdı o açıklamadan sonra.

Yonetim transfer konusunda kesinlikle sinifta kaldi

Once alper fiyaskosu, sonra 2 senedir sol bek alamadilar

Melo'ya yapilanlar ise malumunuz

Herkes Lazio başkanına yüklenmiş ama adam bizim başkan dan bonkör davranmış hatırlarsanız Suarez'in estirdiği yıllarda 15 - 20 miilyon euroluk bonservis değeri olduğu zamanlar 2 milyon euro falan teklif etmiştik.

Tarihimizde çift haneli bonservis ödemedik [maum sebeplerden Jardel hariç]

uzaklara gitmeseydin B.Tulun Fenerbahce verirde 18.mil Euro hic affetmezler . Bize de kapak olurdu :encouragement::encouragement:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt