Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenerbahçe nin batması bizim işimize gelmez liginiz ne kadar kaliteliyse avrupadada o kadar başarılı oluyorsunuz,ve şu an bizi ligde fit tutan 2-3 takımdan biridir fenerbahçe bence olaya bu açıdan yaklaşmak lazım eğer ligde rakipsiz kalırsak zaman içinde bizimde kalite olarak düşme yaşamamız kaçınılmaz.

Beter olsunlar.

biraz mantikli düsündüm ve olay belli

buraki satmak icin gitti bülent tulun

hatte 10-15 arasi bir fiyata satacaklardi herhalde taraftarin tepkisini görünce vazgecildi

"yok aslinda biz buraki zaten satmiyacaktik perinyo ve stinkividicious mu dur nedir icin görüstük"

biri sag bek biri stoper...töbe töbeeee neyse simdi

Aciklamalar skandal yanliz. Baskana yakistiramadim. Kivirmaya calisiyorlar, demek ki saglam tepki aldi Baskan.

Ama konustukca daha da batiyorlar. Stankevicius, Pererinha kim lan? Adlarini bile yazamiyorum. Onlarla ilgilenmisiz :)

Iste Galatasaray Terim´e degil de Tulun´a kalsa, böyle oyuncularla doldurur takimi.

O yüzden Terim´in kiymetini bilin iste

evet resmen kivirma meselesidir...

bizim yönetim hele hele baskan sozial medjadaki tepkiyi takip ediyor. bunu 2 yil önceki muslera transferinde anlamisdim resmen.

bir cekilde nasil kivarayiz taktigi ama cogumuz yemedi herhalde. neyse... :)

[quot

Burak Yılmaz'ın Lazio'ya transferiyle ilgili Aysal, "Burak Yılmaz konusu benim için 2 gün kapandı. Lazio istediğimiz fiyatlara çıkamadı" dedi.

Aysal, Lazio'dan ilgilendikleri oyuncuların Marius Stankevicius ve Bruno Pereirinha olduğunu belirtti. İtalyan kulübüyle görüşmelerinin sebebinin bu iki oyuncu olduğunu belirten başkan Aysal, "Stankevicius ve Pereirinha hakkındaki raporlar olumsuz geldiği için transferden vazgeçtik" dedi.

Başkan Aysal, transfer döneminin sonuna kadar bir ya da iki kanat oyuncusu transfer etmek istediklerini söyledi.

NTV Spor

buyur kardes

e="Savaş Cingıl, post: 6902152, member: 26928"]o uydurma yazılmış...biz ilgilenmedik onlar önerdi[/quote]

o uydurma yazılmış...biz ilgilenmedik onlar önerdi

Burak Yılmaz'ın Lazio'ya transferiyle ilgili Aysal, "Burak Yılmaz konusu benim için 2 gün kapandı. Lazio istediğimiz fiyatlara çıkamadı" dedi.

Aysal, Lazio'dan ilgilendikleri oyuncuların Marius Stankevicius ve Bruno Pereirinha olduğunu belirtti. İtalyan kulübüyle görüşmelerinin sebebinin bu iki oyuncu olduğunu belirten başkan Aysal, "Stankevicius ve Pereirinha hakkındaki raporlar olumsuz geldiği için transferden vazgeçtik" dedi.

Başkan Aysal, transfer döneminin sonuna kadar bir ya da iki kanat oyuncusu transfer etmek istediklerini söyledi.

NTV Spor

Bruma bence artık olmiycak cok sessizlik hakim oldu , podolski dersen ''herkes'' üzerime atlicak yok sneijder var yok drogba var nasıl istemez diycek ama bence bize gelmek istemez amacı para değilse .

Kampl medya adını çıkarttı medya söndürdü bilemiyorum

başkanın dediğine göre https://www.transfermarkt.com.tr/tr/antonio-candreva/profil/spieler_25488.html[url="https://www.transfermarkt.com.tr/tr/senad-lulic/profil/spieler_61449.html"]Senad Lulic - Oyuncu profili - transfermarkt.tr[/URL]

2 kaliteli kanat ve sistem değişikliği ile çok iş yapar bu kadro becerebilirlerse transferi.

Ntvspor editörünün internet sitesi için yaptığı haberin tamamen doğru olduğunu düşünmüyorum, ntvspor muhabiri Evren Göz'ün verdiği bilgi daha doğrudur.

Yani bize önerdiler, biz nazikçe teknik ekibimize sorduk ve olumsuz rapor geldi.

Bunu editörleri öyle anlatmak istemiş olabilir ki tepki gelsin, gülünsün, dalga geçilsin, olur yani beklerim onlardan.

ya sikecilerin resmi yayin organi ntv ye inanip baskana sallamayin.2 yil oncesine kadar hayal edilemeyecek kadroyu kuran bu adam biraz kadir kiymet bilin arkadas.f.teriminde burakinda yeri dolar ama u.aysalin yeri biraz zor dolar.sirada bekleyen baskan adaylarina baktiginiz zaman neden yerinin dolmayacagini anlarsiniz

Lazio'daki Lulicle Candreva kim lan , koskoca Galatasaray bunlara mi kaldi , yabanci siniri falan bahane

capsizlik sahane

Ntvspor editörünün internet sitesi için yaptığı haberin doğru olduğunu düşünmüyorum, ntvspor muhabiri Evren Göz'ün verdiği bilgi doğrudur.

Yani bize önerdiler, biz nazikçe teknik ekibimize sorduk ve olumsuz rapor geldi.

Bunu editörleri öyle anlatmak istemiştir ki tepki gelsin, gülünsün, dalga geçilsin, olur yani beklerim onlardan.

ama burdakiler anlayamıyo bunu .burak diyolar hala

fenerbahçe nin batması bizim işimize gelmez liginiz ne kadar kaliteliyse avrupadada o kadar başarılı oluyorsunuz,ve şu an bizi ligde fit tutan 2-3 takımdan biridir fenerbahçe bence olaya bu açıdan yaklaşmak lazım eğer ligde rakipsiz kalırsak zaman içinde bizimde kalite olarak düşme yaşamamız kaçınılmaz.

Hiçbir şey olmaz

Lazio'daki Lulicle Candreva kim lan , koskoca Galatasaray bunlara mi kaldi , yabanci siniri falan bahane

capsizlik sahane

bruma ? da kim ozaman 5 den fazla izlememissindir o kücümsediklerini .

ha bruma genç bunlar ona göre hertürlü yaşlı ama

hamitin 40 maç oynadğı takıma bunlara çapsız derken git maçlarını seyret 1 sezon

adamlar gelmiş çapsız çupsuz diyo lulic candreva yaşlı dersiniz gereksiz dersiniz bilememm

şu kanat oyuncularını ipe dizer bizdekileri .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt