Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan iş adamı. Para yönetimini, ticareti bilen birisi. Terim'in aksine iyi fiyat verilmesi halinde satmayacağı futbolcu olmaz. Buna dair açıklamaları da oldu zaman zaman.

Sence Burak'ın değeri 12 Milyon mu? 20 verseler ancak düşünürüm ben olsam,yerine adam alacak zaman yok hemde biz o paralara hayatta bir oyuncu almayız..

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Başkan iş adamı. Para yönetimini, ticareti bilen birisi. Terim'in aksine iyi fiyat verilmesi halinde satmayacağı futbolcu olmaz. Buna dair açıklamaları da oldu zaman zaman.

başlarım onun iyi iş adamlığına satmaya gelincemi ticaret dehası ortaya çıkıyor, almaya gelince klasik türk zihniyeti.. bunu ticareti iyi bilmek değil, şine geldiği gibi davranmak denir..

eksik yerlerini tamamlamadan, daha iyisni almadan elindeki satarsan, herşeyden olursun.

birde lazionun önerdikleri isimlere bak :)

Porto, G.Saray’ı istemiyor!

G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki olası rakiplerinden Porto'nun yöneticisi Brandao açıklamalarda bulundu.

G.Saray’da tüm gözler bu akşam çekilecek Şampiyonlar Ligi kurasına çevrildi. Sarı-kırmızılı ekibin Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplari bu akşam TSİ 18.45′te çekilecek kura ile belirlenecek.

G.Saray’ın olası rakiplerinden Porto’nun yöneticilerinden Diego Brandao, sarı-kırmızılı ekiple eşleşme olasılıklarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. “Türkiye harika bir ülke. G.Saray bizim için dost bir kulüp. Onlarla aynı grupta mücadele etmeyi, İstanbul’a gelmeyi çok isterim. Sportif olarak ise G.Saray’dan daha güçsüz bir takımı tercih ederiz” diyen Porto yöneticisi, sarı-kırmızılı ekibin çok iyi bir kadrosu olduğunu söyledi.

18´den kapiyi acar, 12-13´e birakirlar demistim dün zaten. Sasirtmaz beni. Oyuncu satmayi beceremiyoruz.

arda dün bilerek kargaşa çıkarmadıysa ben de bişey bilmiyorum. normalde hiç ardanın yapmayacağı hareketler yaptı maç boyunca çakal :)

kimse bizi istemiyor gruplarda yoksa tek takimli gruba mi dusecegiz :D

Burak'ı satacaklarsa elimize Trabzon'a verilecek para hariç 15m avro saymaları lazım.12m avroya satarsak 3ü Trabzon'a gidecek zaten 5e aldık 4m avro kar için mi elden çıkaracağız Burak'ı?

Sence Burak'ın değeri 12 Milyon mu? 20 verseler ancak düşünürüm ben olsam,yerine adam alacak zaman yok hemde biz o paralara hayatta bir oyuncu almayız..

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Bana göre de az ama 5 milyona aldığını 12 milyona satıyorsun. Aradaki fark 7 milyon. Bu açıdan bakıyorsa haksız sayılmaz. Lakin bir iki sene sonra o fiyata geri alamazsın Arda örneğinde olduğu gibi. Hayırlısını dilemekten başka yapılacak bir şey yok.

Burak'ı satmak nedir arkadaş hem de 12 m€ ya zaten 3 ü gidecek ts ye bu nasıl ticari anlayış aysal başkan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt