Kamil Meric
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2011
- 9.354
- 686
- 1.398
Italiano Totomachooo 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alper kardeş. bana bu iş arda turan işine benzeyecek gibi geliyor yalnız??
arda turan da gitmez-etmez-yönetim bırakmaz diyorduk. sonuç son dakikada gönderildi...
burak ile hoca arasında sorun olabilir ?
şimdi akıl mantık var?
hoca izin vermese, başkan bülent tulunu niye lazio ile görüşmek için göndersin????
Burak´in KAP aciklamasinda %25 ile ilgili birsey yazmiyor?
Profesyonel futbolcu Burak Yılmaz'ın Trabzonspor A.Ş. ile yaptığı sözleşmenin özel hükümleri gereğince Trabzonspor A.Ş.'ye Şirketimiz tarafından 13.07.2012 tarihinde 5.000.000 EUR bonservis/tazminat ödemesi yapılmış ve Burak Yılmaz, Trabzonspor A.Ş. ile sözleşmesini karşılıklı feshetmiştir. Akabinde, futbolcu ile 2012-2013 sezonundan başlamak üzere 4+1 (opsiyonlu) sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcuya her bir sezon için 2.300.000 EUR sabit transfer ücreti ve 20.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir.
Açıklanacak Özel Durum/Durumlarrofesyonel futbolcu Burak Yılmaz'ın Trabzonspor A.Ş. ile yaptığı sözleşmenin özel hükümleri gereğince Trabzonspor A.Ş.'ye Şirketimiz tarafından 5.000.000 EUR bonservis/tazminat ödemesi yapılmış ve futbolcunun Galatasaray A.Ş.'ye transferi halinde, futbolcunun Şirketimizden başka bir Kulübe bir bedel karşılığında transferi durumunda alacağımız ücretin defaten ödenmesi halinde % 25'inin ödemeyi takip eden 5 iş günü içerisinde; taksitler halinde ödenmesi halinde her bir taksidin % 25'inin taksitlere ilişkin ödemeyi takip eden 5 iş günü içerisinde Trabzonspor A.Ş.'ye Şirketimiz tarafından ödeneceğini taahhüt edilmiştir. Transferin sonuçlanmasına müteakip futbolcu ile anlaşmamız kamuoyunun bilgisine sunulacaktır.
Ultime notizie sportive - La Gazzetta dello Sport 'e bakın.Sanırım bizde para yok.Burak'ı satıp Arda'yı alacağız.(O da şüpheli)
belki lazio'la göstermelik anlasma yapmissizdir .. hani trabzona fazla kaptirmamak icin düsük gösteriyoruz felan ..
yoksa hayatta sanmam buraki 12-13 Mio 'lara vercegimizi .
bende iyi bişey sandımda laykladım yoksa anlamamıştım niye alıntıladığını![]()
bence iyi olur???
juve ve celtic çakar geçeriz burda. celtic ve juve deplasmanında 1 puan alsak. 7 puanla çıkarız gruptan en azından barca 2.turda önümüze çıkmaz![]()
%25 dogruymus. Skandal bir transfer olur, Avrupa´da herkes kiciyla güler bize.
Elin Ukraynalilari bile 40 Milyon´a oyuncu satiyor. Skandal olur resmen
Burak´in KAP aciklamasinda %25 ile ilgili birsey yazmiyor?
Profesyonel futbolcu Burak Yılmaz'ın Trabzonspor A.Ş. ile yaptığı sözleşmenin özel hükümleri gereğince Trabzonspor A.Ş.'ye Şirketimiz tarafından 13.07.2012 tarihinde 5.000.000 EUR bonservis/tazminat ödemesi yapılmış ve Burak Yılmaz, Trabzonspor A.Ş. ile sözleşmesini karşılıklı feshetmiştir. Akabinde, futbolcu ile 2012-2013 sezonundan başlamak üzere 4+1 (opsiyonlu) sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcuya her bir sezon için 2.300.000 EUR sabit transfer ücreti ve 20.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir.