Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alper kardeş. bana bu iş arda turan işine benzeyecek gibi geliyor yalnız??

arda turan da gitmez-etmez-yönetim bırakmaz diyorduk. sonuç son dakikada gönderildi...

burak ile hoca arasında sorun olabilir ?

şimdi akıl mantık var?

hoca izin vermese, başkan bülent tulunu niye lazio ile görüşmek için göndersin????

Arda konusu ayriydi o butun sezon cok mutsuz oldugunu soylemisti ve yuzunden de belliydi, Burak da oyle birsey yok hem zaten Baskan dun acikladi, adam cikip bize karsi yalan soyleyecek degil.

o yuzden rahat olun, he biri gelir 18-20 milyon euro verir belki fikirler degisir ama ortada oyle birsey yok.. hepsi palavra.

Burak´in KAP aciklamasinda %25 ile ilgili birsey yazmiyor?

Profesyonel futbolcu Burak Yılmaz'ın Trabzonspor A.Ş. ile yaptığı sözleşmenin özel hükümleri gereğince Trabzonspor A.Ş.'ye Şirketimiz tarafından 13.07.2012 tarihinde 5.000.000 EUR bonservis/tazminat ödemesi yapılmış ve Burak Yılmaz, Trabzonspor A.Ş. ile sözleşmesini karşılıklı feshetmiştir. Akabinde, futbolcu ile 2012-2013 sezonundan başlamak üzere 4+1 (opsiyonlu) sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcuya her bir sezon için 2.300.000 EUR sabit transfer ücreti ve 20.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir.

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:Profesyonel futbolcu Burak Yılmaz'ın Trabzonspor A.Ş. ile yaptığı sözleşmenin özel hükümleri gereğince Trabzonspor A.Ş.'ye Şirketimiz tarafından 5.000.000 EUR bonservis/tazminat ödemesi yapılmış ve futbolcunun Galatasaray A.Ş.'ye transferi halinde, futbolcunun Şirketimizden başka bir Kulübe bir bedel karşılığında transferi durumunda alacağımız ücretin defaten ödenmesi halinde % 25'inin ödemeyi takip eden 5 iş günü içerisinde; taksitler halinde ödenmesi halinde her bir taksidin % 25'inin taksitlere ilişkin ödemeyi takip eden 5 iş günü içerisinde Trabzonspor A.Ş.'ye Şirketimiz tarafından ödeneceğini taahhüt edilmiştir. Transferin sonuçlanmasına müteakip futbolcu ile anlaşmamız kamuoyunun bilgisine sunulacaktır.

Kamuyu Aydınlatma Platformu

belki lazio'la göstermelik anlasma yapmissizdir .. hani trabzona fazla kaptirmamak icin düsük gösteriyoruz felan ..

yoksa hayatta sanmam buraki 12-13 Mio 'lara vercegimizi .

göstermelik olsa ne olur olmasa ne olur?

ya burak gitti-satıldı?

bu yönetim bu saatten sonra oyuncu alabilirmi yahu???

bruma sözleşme yenilemek üzere

nani için manu 12 den aşağı istemez

arda için fiyatlar beli..

ön anlaşma -transfer görüşmeleri yapmadığın hangi takımdan kimi alacaksın? bu kadar saçmalık olmaz.. harbi birini gönderip-birini alıyorsak çok iyi planlaması yapıldığı iş imzaya kaldı ise eyvalllah. ama ben zannetmiyorum o zaman yönetim filan biter benim için..

12 milyon çok az zaten 3'ü Trabzonun.9 milyon kalıyor bize.Bu miktara Burak satılmamalı

Fenerbahce Sportif AS'nin piyasa degeri 612.5 M TL'ye geriledi. Yilbasinda bu rakam 990M TL civarinda idi.

Bizim başkan Burağı satıp Fenevbahçeyi almaya kalkıyor olmasın lan?

%25 dogruymus. Skandal bir transfer olur, Avrupa´da herkes kiciyla güler bize.

Elin Ukraynalilari bile 40 Milyon´a oyuncu satiyor. Skandal olur resmen

Lig Radyo'daki yorumcuya göre Pazartesi 24.00'te UEFA'ya listeler verilecekmiş.

Burak´in KAP aciklamasinda %25 ile ilgili birsey yazmiyor?

Profesyonel futbolcu Burak Yılmaz'ın Trabzonspor A.Ş. ile yaptığı sözleşmenin özel hükümleri gereğince Trabzonspor A.Ş.'ye Şirketimiz tarafından 13.07.2012 tarihinde 5.000.000 EUR bonservis/tazminat ödemesi yapılmış ve Burak Yılmaz, Trabzonspor A.Ş. ile sözleşmesini karşılıklı feshetmiştir. Akabinde, futbolcu ile 2012-2013 sezonundan başlamak üzere 4+1 (opsiyonlu) sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcuya her bir sezon için 2.300.000 EUR sabit transfer ücreti ve 20.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir.

Bildiğim kadarıyla Burak'ın TS ile yaptığı sözleşmenin 5m Eu ya serbest kalır maddesinde yazıyor.

transferin bitimine 2 gün kala oyuncu alamayacağımıza göre oyuncu satmak salaklıktır...özellikle yerli oyuncu satılmamalı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt