Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fahen sahenk bide ali aydinlar gelmesinde. en iyisi nihat olur. azizin kopyasi az cok :)

renktaş Burak satılıyo diyolar bugun gelişme falan oldu mu?sedat doğan dedi mi birşeyler

başkan: lazio kanat oyuncusu almaya gittik, ava giderken avlayacaklardı. burak gitmiyor. taraftarın yüzünü güldürcek kanatlar lazio varmış, saolsun teknik heyet olumsuz rapor vermiş. bruma-nani-arda diyip hiçbirine resmi adımlar atmadan lazionun kanatlarını istemek taraftarı başka yerle gülmesini neden olacaktı..

sedat doğan bıraksın o işleri, gitsin açtığımız mahkemeden durumu ne onu söylesin??

transfer filan beklemeyin demiyorum ama benim bildiğim sportin ile bruma 2018 kadar sözleşme uzatmak üzere. madem bu aadamı çok istiyoduk adamın 1 senelik sözleşmesi varken bunu kullanmak gerekti.

kısaca kimi transfer etmek istesek sözleşme uzatıyor... bize kalan GALATASARAY yine..

Olabilir tabi ama yargıtay kararının ne zaman çıkacağı belli olmadığı için yakın zamanda karar çıkmazsa Aziz yine hırsına yenik düşer aday olur :D

onur demin bir sey daha demisdi. uefa dan men yigecek bu adam bencede en yakin zamanda ömür boyu.

yada iswicre mahkemesinde bile ret cevabi aldikdan sonra bye bye der kendisi.

report46 - 29.08.2013 17:49

Ligden komple çekilip çok rahat alternatif lig kurarak mevcut sistemi çatırdatabiliriz.

başkan: lazio kanat oyuncusu almaya gittik, ava giderken avlayacaklardı. burak gitmiyor. taraftarın yüzünü güldürcek kanatlar lazio varmış, saolsun teknik heyet olumsuz rapor vermiş. bruma-nani-arda diyip hiçbirine resmi adımlar atmadan lazionun kanatlarını istemek taraftarı başka yerle gülmesini neden olacaktı..

sedat doğan bıraksın o işleri, gitsin açtığımız mahkemeden durumu ne onu söylesin??

transfer filan beklemeyin demiyorum ama benim bildiğim sportin ile bruma 2018 kadar sözleşme uzatmak üzere. madem bu aadamı çok istiyoduk adamın 1 senelik sözleşmesi varken bunu kullanmak gerekti.

kısaca kimi transfer etmek istesek sözleşme uzatıyor... bize kalan GALATASARAY yine..

eyvallah sağol renktaş...ben 1 transfer yaparız diyorum coentrao gelirse çok iyi olur beklerimiz çok önemli 4-3-1-2 sisteminde

en iyi oyuncu odulu kuradan once mi sonra mi olacak?

Spartak Moskova elenebilir uefaya gidersek bize ters rakip olabilir bunlar

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Pot 1

• 50037.png
    Bayern(GER)
  • 50080.png
    Barcelona(ESP)
  • 52914.png
    Chelsea(ENG)
  • 50051.png
    Real Madrid(ESP)
  • 52682.png
    Man. United(ENG)
  • 52280.png
    Arsenal(ENG)
  • 50064.png
    Porto(POR)
  • 50147.png
    Benfica(POR)

Pot 2

• 50124.png
    Atlético(ESP)
  • 52707.png
    Shakhtar Donetsk(UKR)
  • 50058.png
    Milan(ITA)
  • 57388.png
    Schalke(GER)
  • 52748.png
    Marseille(FRA)
  • 54266.png
    CSKA Moskva(RUS)
  • 52747.png
    PSG(FRA)
  • 50139.png
    Juventus(ITA)

Pot 3

• 52826.png
    Zenit(RUS)
  • 52919.png
    Man. City(ENG)
  • 50143.png
    Ajax(NED)
  • 52758.png
    Dortmund(GER)
  • 59856.png
    Basel(SUI)
  • 2610.png
    Olympiacos(GRE)
  • 50067.png
    Galatasaray(TUR)
  • 50109.png
    Leverkusen(GER)

Pot 4

• 52709.png
    København(DEN)
  • 50136.png
    Napoli(ITA)
  • 50074.png
    Anderlecht(BEL)
  • 50050.png
    Celtic(SCO)
  • 50065.png
    Steaua(ROU)
  • 64388.png
    Plzeň(CZE)
  • 50123.png
    Real Sociedad(ESP)
  • 50110.png
    Austria Wien(AUT)

St gallen 2-1 yaptı deplasmanda spartak oturduğ kazıgaaa

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt