Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnanıp inanmamak değil ki tahmin ediyorum, düşünüyorum, tavırlara bakıyorum, başkanın konuşmasına bakıyorum "Tahmin ediyorum ki eksiğimizi kapatacağız" demesine bakıyorum, Tulun'un Roma'ya gitmesine bakıyorum, kanat oyuncularıyla ilgilenmiştik ama beğenmedik... gibi laflara bakıyorum.

Bruma bitti de sallama olabilir bu haber de, ama hangisi daha mantıklı sence ? Oraya buraya saldırıyor olma ihtimalimiz mi yoksa Bruma transferinin son aşamasında hatta bitirildiği ihtimali mi ?

dostum neyi tahmin ediyonuz haber yalan işte besbelli bruma veya başka bir kanat oyuncusu gelir ne saldırcak sağa sola galatasaray az mantıklı konuşun bi tane kanat gelecek işte ha gelmezse eleştirirsiniz siz söylenmeye yer arıyonuz o laziolu futbolcularda buraka karşı teklif edildi herhalde bizim ilgilendiğimiz yok beğenmemişiz parayıda futbolcularıda

o arkadaş başka yayın izlemiş heralde lütfüdeki pis sırıtışı sezebiliyorum:)

maçlar başladıktan sonra görürüz neyi doğru izleyip izlemediğimizi.gerçekçi olalım hem real'i hem juventus'u oynayacağımız maçlarda yenemeyiz avrupa ligi de çöp fener gibi takımlar yarı final oynuyor kupayı alsak ne olur.bu sene ligi kazanıp yabancı kuralı ile ilgili sıkı bir lobi yapmamız lazım.yabancı sınırı kalkarsa seneye adam akıllı transferlerle bir şeyler yaparız.

bruma icin eboue kesilecekse kalsin portekizde gelmesin turkiyeye falan.bu bunye bir daha sabriyi sag bekte gormeye dayanmaz

dostum neyi tahmin ediyonuz haber yalan işte besbelli bruma veya başka bir kanat oyuncusu gelir ne saldırcak sağa sola galatasaray az mantıklı konuşun bi tane kanat gelecek işte ha gelmezse eleştirirsiniz siz söylenmeye yer arıyonuz

Kilit nokta ne biliyor musun ? Taraftarı beklentiye sokan cümleler. İşte kanat transferinde ilerleme var falan... Böyle deme, dürüstçe de ki, bu akşam acil toplantı yapıp kalan 2-3 günde hangi oyuncuyu alabileceğimizi gözden geçirip onun üzerinde yoğunlaşacağız. Yok transferler Mayıs ayının sonunda bitecek, kampa yetişecek... birçok daha böyle uydurma bulabiliriz, bunlara gerek yok diyorum. Dürüstçe çık söyle biz böyle böyle yaptık, böyle hareket edeceğiz, transfer yapmayacaksak yapmayacağız de. Zaten her türlü kombineyi, forma satışını... yapıyorsun.

Neyse sen de haklısın.

Lazio kulübüne ilişkin haberlerin yer aldığı "lalaziosiamonoi" isimli internet sitesine konuşan sarı-kırmızılı takımın sportif koordinatörü Tulun, "Şu an için yeni bir şey yok. Biz isteğimizi ilettik. Artık her şey Lazio'ya bağlı. Eğer şartlarımızı kabul ederlerse Yılmaz'ı veririz. Görüşmeler kapanmadı. Burak, yarın Galatasaray'ın lig maçında Eskişehirspor'a karşı oynayacak" dedi.

Galatasaray'ın Burak Yılmaz için tek seferde 15 milyon avro ödenmesi istendiği öne sürülülen haberde, Lazio Başkanı Claudio Lotito ile Sportif Direktör Igli Tare'nin, teknik direktör Vladimir Petkovic'e Burak Yılmaz transfer ederek hediye vermek istedikleri da iddia edildi.

Haberde, dün transferle ilgili pek çok senaryonun gündeme geldiği ve hatta Burak Yılmaz'ın öğleden sonraki saatlerde Lazio'ya imza atmaya çok yaklaştığı, ancak daha sonra bunun gerçekleşmediği ileri sürüldü.

dha

Lazio taraftarları twitter'dan Burak'a mesaj atıyor come to Lazio falan diye

Sabri iyi futbolcu bal gibi oynar en azindan son zamanlardaki Eboue kadar oynar

Mecburiyetten sağ bekte Sabri oynayabilir desen anlarım da, Sabri iyi futbolcu ve Eboue kadar oynar demek baya saçma olmuş.... Sabri diğer mevkilerde oynayan çöp topçularımızdan biraz daha az çöp yalnızca.

Mecburiyetten sağ bekte Sabri oynayabilir desen anlarım da, Sabri iyi futbolcu ve Eboue kadar oynar demek baya saçma olmuş.... Sabri diğer mevkilerde oynayan çöp topçularımızdan biraz daha az çöp yalnızca.

Sanırım herkes biliyor artık Sabri'nin Galatasaray'da sonradan oyunu hareketlendirmek ve mücadele etmek için girmekten fazlasını yapamayacağını

Terim de havalara baktığı 4-2'lik Samsun maçından sonra kaç kere Sabri'yi 11'de başlattı sağ bekte Eboue'nin yerine ? Hatırlayan var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt