Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabat´in defansif katkisi, presi önemli. Asist, gol olarak düsünmemek lazim.

Madrid macinda Drogba´ya yaptigi asisti de unutmamak lazim tabi :) Belli olmaz Amrabat´in isi :)

Ama defansif katkisi cok önemli olacak CL´de. Cok kosuyor, savasiyor Aslanim

Tamamen katılıyorum.CL'de hele de böyle sert bir gurupta bir yerlere gelmek istiyorsak, tek forvet ve pas oyununda sırıtmayacak, süratli kanat oyuncuları lazım.

Zira rakiplerimizin defansif gücü bizden çok daha yüksek. Durarak oynarsak ancak onların ekmeğine yağ süreriz. Defans hatları ile orta sahaları arasında ki hattı mümkün olduğunca koparmamız şart.

Juventus'un kale gibi 3-5-2'isini geçmek için ani presle top kapıp (Melo-Sneijder gibi isimlere çok iş düşüyor burada), çok hızlı hucuma çıkabilmemiz şart.Eğer gelirse ve CL'de sırıtmazsa

-----Bruma-------Sneijder----------Amrabat----

------------------Drogba-----------------------

şeklinde bir ofans hattı ile daha dinamik oynayabiliriz.

Daily Mail Gazetesi manşetten verdiği haberde Arsenal'in Karim Benzema, Angel Di Maria ve Mesut Özil'i almak için tüm transfer bütçesini ayırdığını bildirdi.

Yürü be Wenger! 70 milyon sterlin bayılacaklarmış üçüne.

bence Amrabat i bi turk kiziyla evlendirek de adam hep kadroda olsun, boyle olmuyor

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL19s

FB den kaçan kaçana hiç bir yabancı futbolcu ŞİKE Damgalı bir takımda oynamak istemiyor.:))

saliyor resmen. baya uzun zamandir takip ediyorum öylesine. bir cok acigini yakaladim . ama mantikli saliyor cogu kez :)

masa basi haber ustalarindan birisi ülkemizde. tam oscarlik herif yani. arastirmaci gazetecilik ile hic bir ilgisi yok bence.

Alves, Kuyt, Cristian, Emenike ve Webo gibi önemli isimler ( vay beeee ne isimler oyle ) ile yola devam edilecek.

Ancak bu oyunculardan ayrılmak isteyen olursa ve önemli bir teklif gelirse takım menfaatleri için satılacak.

Şimdiye kadar bu oyunculardan böyle bir talep gelmezken, sadece Meireles ve Sow'un ayrılmak istediği belirtildi. Kadlec'i ise yönetim gözden çıkardı. Yobo'nun da takım bulması halinde gitmesine izin verileceği ifade edildi.

Kadlec geleli daha bi ay oldu, adami gözden cikarmislar :asd::asd: Komedinin önde geleni bu kulüp ya :D

Daily Mail Gazetesi manşetten verdiği haberde Arsenal'in Karim Benzema, Angel Di Maria ve Mesut Özil'i almak için tüm transfer bütçesini ayırdığını bildirdi.

Yürü be Wenger! 70 milyon bayılacaklarmış üçüne.

bence benzema inanılmaz şişirilmiş bi adam asla büyük takım oyuncusu olamadı ama di maria ve mesut çok faydalı olur arsenal'a

saliyor resmen. baya uzun zamandir takip ediyorum öylesine. bir cok acigini yakaladim . ama mantikli saliyor cogu kez :)

masa basi haber ustalarindan birisi ülkemizde. tam oscarlik herif yani. arastirmaci gazetecilik ile hic bir ilgisi yok bence.

adam fenerle superrrr tasak geciyor , sike cezalarini cogu zaman tutturdu o yuzden takipte kalirim ./.

Yapma be abi. Bari biz objektif bakalım. Pirlo Selçuk'u cebinden çıkarır. Selçuk iyi oyuncu ama ağır oyuncu. Hızlı hareket etmeyi geçtim, hızlı düşünemiyor + Yumuşak bir oyuncu Selçuk. Pirlo sadece bu özelliğiyle bile Selçuktan çok daha iyi. Hem de bu yaşına rağmen..

pirlo okadar hizli degil yahu.. daha hizli düsünüyor biraz pass konularinda genel anlamda belki ama aralarinda öyle büyük fark yok bence. pirlo daha iyi ama bu bence sadece tercübesinden kaynaklaniyor. adam sonucda dünya kupasini kaldirmis italiada oynuyor yilardir.

Bence Amrabat,Riera,Dany 3'lüsünden biri ile daha yolları ayıracağız ve sol beke de takviye yapacağız.

Çünkü her ne kadar hepsini toplasan bir sol bek etmese de geçen yıl 3 bekimiz vardı.Çağlar'ı gönderdik,Riera'yı tribünden indiremiyoruz :D Bir tek Hakan Balta ile tüm sezon geçmez.Herkes bunun farkındadır ve en kötü ihtimalle kiralık formülü ile biriyi kadroya katacaklardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt