Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim bildiğim arsenal stadı yaparken baya borçlandı, emirates yaptırmadı anca bitti borçlar

arsenal dünyanın en zengin ilk 5 kulübü arasında zenginin malları züğürdün çenesi olacak ama bu herifler highburyde yaptıkları residance tan daire başı 325000 poundan ev satıyorlar hatta dünya üzerinde gizli zengin arsenal diyorlar :) bir şey daha var arsenal her yıl kar eden hemen hemen tek kulüp o yüzden örnek kulüp deniyore :)

benim bildiğim arsenal stadı yaparken baya borçlandı, emirates yaptırmadı anca bitti borçlar

Sırf fransa gol kralı diye bi şakası olmayan giroud a o kadar para vereceklerine dormund un şimdiki transferi aubameyang ı izliyorlardı o zmn bu elemanı alsalardı her türlü yardırırdı.

Ya da yıllardır wengerin izlediği doumbia,marvin martin,m'vila,lacina traore arsenal için daha işe yarar transferler olurdu (wengerin son iki yılda izlediği oyuncular oldukları için yazdım bu oyuncuları)

Bruma ve Eskisehirden Erkani aliriz ve transferi kapatiriz. Devre arasida büyük ihtimal sol bek getiririz.

arsenal in transfer derdi bizi gerdi, artık bruma geldi :dejection:

:playful::playful::playful::smiley_simmons::smiley_simmons:

Burak'i Arsenal'in forvetine koy Wenger 2-3 sene tepki almadan devam eder. Simdiki forvetlerini Terim aldirmis olsaydi forum sokaga dökülürdu.

♧tapatalk♧

S.a herkese. Dersden yeni geldim sabahdan beri gelişme veya duyum varsa rica etsem özetlermisiniz

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Arsenal gitsin adam akıllı 1 santrafor alsın önce.Forvet rotasyonu Giroud-Sanogo olan takımın şampiyonlar ligi ya da premier ligde başarılı olma imkanı yok

Giroud zaten kazmanin teki. Bizde Burak cok kaciriyor diyorlar. Onu görseler Burak'i göklere sigdiramazlar :D

Burak çok gitmek istiyorsa Arsenal gibi takıma gitsin Lazio neymiş. Giroud gibi kazma varken orada kral olur.Ama gel gör ki pinti Wenger para filan vermez

Kopeanhaglı futbolcuların Real Madrid, Juventus ve Galatasaray ile aynı gruba düştükleri andaki tepkileri;

1150417_10153224911835164_2065721978_n.jpg

En sağdaki Mehmet Topal mı?

S.a herkese. Dersden yeni geldim sabahdan beri gelişme veya duyum varsa rica etsem özetlermisiniz

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Hazar büyüka pınarbaşı hazır msnz gibi twt attı haricinde pek bir şey yok.pztsi bruma bildirilir diye faso fiso döndü birde gün içerisinde o kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt