Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
chedjou'yu bile oynatamiyoruz bruma'ya 10-12 vermek nekadar dogru?

Ulan ne salak bir sistem bu 6+0+4

ulan tüpçü mübarek gün hakkımı helal etmiyorum sana ve diğerlerine...

Serdar Taşçı ve Aras Özbiliz'i okadar söyledim. Spartak Moskova ikisini de aldı.

Türk stoper ve türk kanat oyuncusu. Rahat ilk 11'e yazabilirdik ikisini de. El freni Hamit'ten ve yabancı sınırından kurtuluyorduk.

Serdar Taşçı ve Aras Özbiliz'i okadar söyledim. Spartak Moskova ikisini de aldı.

Türk stoper ve türk kanat oyuncusu. Rahat ilk 11'e yazabilirdik ikisini de. El freni Hamit'ten ve yabancı sınırından kurtuluyorduk.

Serdar Taşçı leş ama Aras iyi topcu. 50.saniyede gol attı geçen

Yemişim ligi.Futbolcuları da bu kadar takmayın.Garanti paraları cebe giriyor ne güzel,yılda 4-5 trilyon para kazanıyorlar en az.Birkaç maç oynamasalar birşey olmaz.

Olay para değil kardeşim bu adamlar oynayacak ki form tutsunlar

form tutsunlar ki Real'i Juve'yi geçebilelim

Bundesliga ekibi Stuttgart'ın Alman Milli Takımı'nın da formasını giyen savunma oyuncusu Serdar Taşçı, Spartak Moskova'ya transfer oldu.

fft96mm2491482.jpg

benim ta sezon öncesinden kurdugum kadrolari simdi buralara dökmek isterdim ama ne desek bos. bizde ilk 11 oynayabilecek yerli oyuncular bir elin parmaklarini gecmez belki de

yerli kanat ve yerli stoper almaliydik. yerli sol bek yok bir kere orada yabanci banko olmaliydi, gökhan inler yerine melo tercih edildi buna saygi duyarim melo süper oynuyor ve dogru tercih

gökhan zan ve hamiti görüyoruz.. g.zan idare eder ancak ilk 11 oyuncusu asla olamaz, hamit zaten ofsayt..

1 yildir pesinde neden dolastiriyor bizi ozaman allah allah.kesmesin sahada 5 yabanci var ched oynasin 6 olsun amrabat kenardan girip sanki bi cacik yapacak,defansa bak boyle dengesiz 11mi olur

masallah defansta bir sabri eksik, bruma da gelirse burak bile yedek oturur

sabri-zan-semih-hakan izleriz bol bol

yeni gelen yabanci transferi dusunsenize (gelen olursa)

nasil olacak bu is?

herhalde Hoca ya bakiyorum da defansi full turk yapar, sabri, zan, semih, balta, less defans la cikariz 2 macta bir, Bruma (mesela) ve Amrabat oynasin diye :(

chedjou ve eboue kesik yer tam epic fail kadromuz olur

ama acayip de goller yeriz, 2 gol yememiz garanti olur her mac

Muslera sana bol sanslar :redface-new:, adam ziplaya ziplaya durur

madem 2 macta bir chedi keseceksin 6,5m verip neden aldirdin adami.zaten 2 macta bir dany de oynardi chede gerek yoktu.hey allahim sabir ver ya

6,5 verdik aldık diye 8,5 verdigimiz amrabatı hiç mi kadroya almayalım oynatmayalım ? Basit düşünüyorsunuz bunun cl si var kupası var ilerleyen haftalarda sakatlıgı var. Bi durun arkadaş hemen hocaya yakınmaya basladınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt