Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lazio'nun ne kadar boş oyuncusu varsa her gün farklı oyuncuları öneriyorlar.

Burak'ın devre arası çıkması normal birşey değil. Başkan kaç istiyordu 18m€ falandı herhalde. Lazio veya bir başka takımla ortada buluşulursa 13-14m€ civarı bir rakama Burak satılır. Net.

Herhalde futboldan iyice ümidi kestiler, Euroleague hedefine odaklandi bu sikeciler. Kenan Sipahi´yi de almislar.

Baskette cok büyük paralar dönmüyorken, böyle genc oyunculari kaptirmamiza uyuz oluyorum.

aynen...terimin ilk geldiği sene bu kadar kaliteli oyuncular yoktu ama bu dediklerinin tamamın takımda vardı...

İlk 8-9 hafta yine rezalettik. Sistem oturunca Fenerbahçe maçı ile çıkışa geçmişti takım.

Bu senenin takımı da aynı sorunu yaşıyor bariz biçimde. Ofansta Sneijder dışında dinamik ve pas yeteneği olan isim yok. Engin bitik ve düzelmez artık kolay kolay. Hamit asla o isim olamaz zaten. Drogba sürekli fiziken geriliyor. Burak bu sene bir türlü konsantre biçimde oynayamadı maçlarda, ama normal.

Sorunu bir nebze çözebilmek için,elimizde dinamik kavramına uyan Amrabat, Emre Çolak, Sabri gibi isimlerden 2'sini takıma monte edecek bir sistem kurulmalı. Ama burada da bu isimlerin hepsinin OYUN İÇİ VİZYONU, YANLIŞ KARAR VERME SIKLIKLARI gibi handikaplarımız var. Aralarından biraz daha iyicesi Amrabat ama o da yabancı.

Emre Çolak en azından 2011-2012 de ki gibi bir performans gösterebilse sorun bir nebze çözülebilir.

Takımda hamlesi olan ve dinamik isimler sınırlı zira

Defansta-Semih

Kaleci-Muslera

Orta sahada-Sneijder

dışında 11'de hiç atletik özelliği olan ve dinamik bir isim yok.Ama bizim ligimiz tarzı liglerde başarı için bu sayı en az 5 olmalı. İŞTE FATİH HOCA'NIN BURAK'TAN BEKLENTİYE GİRDİĞİ NOKTA DA BU. ONDAN BU ATLETİK VE DİNAMİK ÖZELLİK VAR AMA O DA BEN KOŞARSAM GOL ATAMAM, BEN GOL ATMAK İSTİYORUM EGOSUNDA VE ORADA ÇARPIŞIYORLAR İŞTE HOCA İLE. HOCA HEM KOŞ HEM AT DİYOR BURAK KOŞARSAM ATAMAM.

Amrabat-Çolak her ikisi oynasa sistem ancak 4-2-3-1 olabilir. Bu durumda forvet eksiltmek durumundayız yine aynı kriz Burak mı Drogba mı? Veyahut 4-4-2 oynamak durumdayız bu sefer de Sneijder taca çıkıyor.

Kısaca takım planlaması çok lesh yapılmış bir takıma dönüştük 6+0+4 ile birlikte de iyice alevlendi bu sorun.

candrevayı vermezler mi la

Valla hocam Candreva + 2-3 M versinler verelim. Dünkü maçtan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmamalı ( ya da olmalı mı ?! ) Drogba frikik başına geçmemeli. Bu takım kanat sistemli oynamalı. Amrabat solda değil sağda olmalı. Hoca eskisi gibi otoriter olmalı. Hoca adaletli olmalı. Adam gibi transfer yapılmalı.

2-3 M vermeselerde olur direk Candreva Burak takasınada varım ben. Ayağında top tutamayan, çalım atamayan, topu kaptırdığı an takımını 10 kişi bırakan ama nasıl oluyorsa son 2 senede gol kralı olan biriyle karşı karşıyayız. Bu da bizim ligde biraz fizikliysen bu leş defanslar karşısında yapabilceklerini gösteriyor.

Candreva Lazıo'nun oyuncusu değil bonservisinin yarısı başka takımda...

Bu arada bu sezon bu kadroya Arda şartmış cidden. Yukarı da özetlediğim sorunların büyük bölümüne çözüm olabilirdi.

1 hafta boyunca heyecanla maç günü gelsin diye bekle.

sonra böyle bir oyun oynasın takımın. o çok koyuyor adama.

1 hafta boyunca heyecanla maç günü gelsin diye bekle.

sonra böyle bir oyun oynasın takımın. o çok koyuyor adama.

İki hafta üst üste hep zorlandığımız Bursa ve Eskişehir deplasmanları da ayrı bir güzellik tabi.Resmen umutsuzluk aşılamak için özenle seçilmiş gibi.

maçı izlerken hepimizin aklına gelmiştir.tek çözüm arda.ne nani ne coentrao ne di maria ne messi.

bir yere yabancı alsan diğer yerden feragat ediyorsun, ama arda nın olması çok şeyi değiştirirdi.olmaz olmaz ama son anda burak ı verip 15 16 ya arda ya 24 ü basıp alır mı bizimkiler.

geleceği yok ama insan bekliyor işte :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt