Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Besiktas´tan milli takima 6 oyuncunun cagrildigini da görecekti bu gözler demek ki :)

Niye sasiriyorsunuz ki? Yerli kadromuz bu kadar demek ki. Caner bile bu kadroya girebiliyorsa, diyecek birsey yok.

Kurtaricimiz Emre Colak niye yok? :)

Oha lan Besiktasin bizden fazla oyuncusu var :D

© tapatalk ©

fatih-terim-besiktastan-baskasina-gitmem-180.jpg

Terim bjk'li zaten :D (spekülasyonlar başlasın)

Fatih Hoca'ya sormak isterim madem sol bek Hakan Balta'ya güveniyorsun neden Milli takım kadrona almadın..

Milli takımına almadığın adam mı CL'de seni kurtaracak ?

beşiktaşı şampiyonluk potasından düşürme oyunları , serdar k da olsaydı keşke

kendi takımında oynamayan hasan ali yerine baltayı çağırır diye bekledim.

Daha iyi hocam beğenmesek de tek sol bek balta bize kalsın.istediğinizi düşünebilirisiniz bu milli takıma hiç oyuuncu vermesek daha mutlu olurum boşa yorgunluk ve sakatlanma riski başka birşey değil.bence hep fener ve bjk dan alsın oyuncuları bize hiç dokunmasın umrumda olmaz

*********************´ya göre Lazio´nun 11 Milyon + Radu (sol bek) teklifini de reddetmisiz

Sol Bek: Gökhan Süzen (Yabancı sınırı olmasa Coentrao)

Sol Kanat: Arda veya Erkan Zengin

Sağ Kanat: Bruma

Bizim milli takımı ben milliyetci duyguların sömürüldüğü boşa kürek çekilen bir yer olarak görüyorum açıkcası.yıllardır aynı terane hoca değişir o kadar.kaos futbolunun stil kabul edildiği başka ülke yoktur sanırım.

Beğenmediğimiz yunanistanın bile oturmuş bi stili var başarı şart değil en azından ekol bir tarz olmalı milli takım denilince.o yüzden galatasaraylı hiçbir futbolcu seçilmese milli takıma bir gram üzülmem yıllarca oyuncu verdik sakat aldık bir yararı da yok.

Birde ne olursa olsun bu takımda Muslera, Chedjou, Selçuk ve Melo garanti oynamalı

Ayrıca Selçuk ön libero pozisyonunun dışında oynamamalı

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/08/lazio1.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt