Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayir Real bizim icin daha tehlikeli. Real cünkü sürekli hücum yapan bir takim. Bizim defans anlayisimiz kötü oldugu icin Real bizi daha cok zorlar. Juve ise az gol yiyen ve az gol atan ama savunmada inanilmaz bir takim. Yani Real bize 4-5 atabilir, ama Juve atamaz. Biz Juve'ye atarmiyiz, bu da tartisilir.

Bakarsin Juve 1. bitirir grubu. Cok saglam bir takim. Yine de Real bizi daha cok zorlar.

hakan abi özledim seni..ne zamandır sergen zeren olarak muhattap olmuyodum senle..hep çakma isimler malum..

Juve'yi izledim ben bugun ve bizim acimizidan positif bazi unsurlar var o takimda.Bizimde zaman zaman oynadigimiz ve bugun yarin degisecek olan kanatsiz bir sistem var Juve'de (hatta bizim baklava sistemi ile ayni sayilir). Dolayisi ile hucum bekleri olan takimlar, veya saha'nin kanatlarini da isgal eden bir rakip, cok kolay hucum varyasyonu yapar. Keza bugun Lazio'da hic zorlanmadan Juve sahasinda top cevirdi, ortalar acti ve baya da tehlikeli oldu. Dolayisi ile GS artik kanatli 4-5-1 e gecis yapmasi lazim ve bu sistemli oyununu gelistirmesi lazim. O halde ben ikili maclarda Juve karsisinda sonuc alacagimizi dusnuyorum. Zaten o sekilde her iki macin da hakimi biz oluruz, yani topa hukmeden taraf biz oluruz. Juve'nin en buyuk ozelligi hizli hucuma cikmasi ve tabii ki de rakip kalesinde de ki bitiriciligi.

andorra maçında bence hem hakan çalhanoğlu hem de ardayı sahaya sürmeli hoca

Hayir Real bizim icin daha tehlikeli. Real cünkü sürekli hücum yapan bir takim. Bizim defans anlayisimiz kötü oldugu icin Real bizi daha cok zorlar. Juve ise az gol yiyen ve az gol atan ama savunmada inanilmaz bir takim. Yani Real bize 4-5 atabilir, ama Juve atamaz. Biz Juve'ye atarmiyiz, bu da tartisilir.

Bakarsin Juve 1. bitirir grubu. Cok saglam bir takim. Yine de Real bizi daha cok zorlar.

Normalde real daha tehlikeli tabii ama bu aralar real kolay maç kazanamıyor ancelotti daha sistemini oturttamadı formsuz gibiler de juventus aldı başını gidiyor iyi de transferler yaptı. Şuanki juve realden daha iyi bence oturmuş bi sistemleri var gol de yemiyor adamlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Normalde real daha tehlikeli tabii ama bu aralar real kolay maç kazanamıyor ancelotti daha sistemini oturttamadı formsuz gibiler de juventus aldı başını gidiyor iyi de transferler yaptı. Şuanki juve realden daha iyi bence oturmuş bi sistemleri var gol de yemiyor adamlar

Ya diyorum ya iste, gol yemiyorlar, ama Juventus fazla gol atan, fark a kosan bir takim olmadi hic. Real ne durumda olursa olsun, bize cok rahat gol atarlar. Biz atamayiz demiyorum. Bizde atariz, ama onlar daha fazla atar.

Juve'ye ise fazla atamayiz, fazla da yemeyiz.

juveden giovincoyu mu alaydık ..ne yapaydık..

Ya diyorum ya iste, gol yemiyorlar, ama Juventus fazla gol atan, fark a kosan bir takim olmadi hic. Real ne durumda olursa olsun, bize cok rahat gol atarlar. Biz atamayiz demiyorum. Bizde atariz, ama onlar daha fazla atar.

Juve'ye ise fazla atamayiz, fazla da yemeyiz.

Ne olursa olsun reali burda yenip juveyle orda berabere kalmamız lazım aksi olursa grupta 3. Oluruz. Kopenhagı herkes yendi desek 3takımda 6 biz ilk iki maçtan 4puanı da aldık mı 10 son maçı burda juveye kaybetmeyelim çıkarız

Ne olursa olsun reali burda yenip juveyle orda berabere kalmamız lazım aksi olursa grupta 3. Oluruz. Kopenhagı herkes yendi desek 3takımda 6 biz ilk iki maçtan 4puanı da aldık mı 10 son maçı burda juveye kaybetmeyelim çıkarız

Pek ümitli degilim.

yanarım yanarım hakan çalhanoğluna bu sene 5m geçen sene 2 m euro verip almadıgımıza yanarım gerisi boş...

ama inşallah brumayla yarım kalan ribery defterimizi tamamlarız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt