GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 144

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,9K
Sayfa
144/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde, Aysal evet dedikten sonra şu açıklamayı yaptıysa

Öte yandan TFF ve Fatih Terim’in mutabakata varması durumunda bu teklifi değerlendirebileceklerini ifade eden Ünal Aysal, ”Sayın Demirören Milli Takım için hocamız ile görüşmek adına benden izin istedi. Bu görüşme için izin verdim. Ama hem Milli Takım hem de G.Saray hedefleri çok yüksek yerler. 24 saat mesai gerektiriyor..Eğer hocamız ve TFF bir mutabakata varırlarsa G.Saray adına yönetiminle toplanıp bir karar veririz’ dedi.

Terim'i zor durumda bırakmış olur. Bu açıklama doğru ise en başında HAYIR diyecektin o zaman, şimdi kabul ederse bizde bir karar veririz demekle olmaz bu iş.

Yahu ne Gerest'i ya.

Ulan Terim gitse kimi alacağız biz ya ? Kafayı yemek üzereyim.

BIRAKMA BİZİ HOCAM

Katiliyorum Renkdas. Bu forumda dikkat ettimde, hocayi en cok destekleynlerden birisin. Terim giderse isterse Mourinho gelsin fayda olmaz. Bizi Terim kadar yönetecek birisini göremiyorum. Bende kafayi yemek üzereyim. InsAllah yarin hayal kirikligi olmaz bizim adimiza.

Birde, Aysal evet dedikten sonra şu açıklamayı yaptıysa

Öte yandan TFF ve Fatih Terim’in mutabakata varması durumunda bu teklifi değerlendirebileceklerini ifade eden Ünal Aysal, ”Sayın Demirören Milli Takım için hocamız ile görüşmek adına benden izin istedi. Bu görüşme için izin verdim. Ama hem Milli Takım hem de G.Saray hedefleri çok yüksek yerler. 24 saat mesai gerektiriyor..Eğer hocamız ve TFF bir mutabakata varırlarsa G.Saray adına yönetiminle toplanıp bir karar veririz’ dedi.

Terim'i zor durumda bırakmış olur. Bu açıklama doğru ise en başında HAYIR diyecektin o zaman, şimdi kabul ederse bizde bir karar veririz demekle olmaz bu iş.

Eger gercekten, karari Terim'in üstüne yikip sonra biz baska hoca ile devam ediyoruz derse, Aysal'in degeri cok düser benim gözümde. Bastan beri gidisine razi demek ki Aysal.

Valla bizim başkan zaten liberal bir adam. Bu açıdan ve konumu gereği tayyibe yakın zaten. Paralel görüşlere de sahip ekonomi ve bazı konularda.

O zaman Terim'e niye kabul ediyorsun yada neden görüşmeyi kabul ettin diye sallamak olmaz (şahsına değil, genel anlamda söylüyorum.)

Demekki bazı güçler, evet demeye zorluyor.

Fatih Terim bu karaktersizleri reddetsin, böyle cosacagim insallah. Hadi hocam. Damar yaptirma bana

[media]https://www.youtube.com/watch?v=G8KIo6l1_XY[/media]

Sanırım kabul etti çünkü bildiğimiz Fatih Terim düşünmezdi bile şu an çoktan bu işin olmayacağı yönündeki haberleri duymamız gerekirdi.

Terim giderse, Milli takımı gaz ile bir yerlere getirir, sonra bunlar derler ki "yerli futbolcular daha iyi oynamaya başladı, yabancı kuralı sistematik olarak düştükçe daha iyi olacak" diyecekler. Hem bundan biz zararlı çıkıyoruz, hem gene biz zararlı çıkıyoruz.

O zaman Terim'e niye kabul ediyorsun yada neden görüşmeyi kabul ettin diye sallamak olmaz (şahsına değil, genel anlamda söylüyorum.)

Demekki bazı güçler, evet demeye zorluyor.

ben o bazı güçlerin ta gelmişini geçmişini.. yeter lan ota bota herşeye karışıyorlar. şu milli takımı 5 yıl avrupadan men etseler gıdım acımam bu fenerasyon oldukça

Birde olayı Demirören-Terim olarak görmeyin,

Terim Demirören için değil, siyasi baskı yada kendi rızasıyla MİLLİ TAKIMIN BAŞINA geçer. Demirören de kim oluyor?

niye bu kadar kötü düşünüyorsunuz Aysalı suçluyorsunuz.

bence olması gerekeni yapmış

FTerim bizim futbolcumuz değil. kaldı ki isteyen bir takım değil milli takım.

bence izin vermemesi durumunda FT keşke bana sorsaydılar diye kızardı.

olması gereken Aysalın izin verip FT ' in reddetmesidir. FT, bu TFF varken gitmez milli takıma merak etmeyin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt