GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 273

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
975,9K
Sayfa
273/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zarar görürsün ama ilerde bunun karsiligini mutlaka alirsin. Böyle kücük düsmektense 8. olmaya raziyim acikcasi.

Statla mi tehdit ediyorlar? Al stadini basina cal. O stat eninde sonunda bize verilir. Hakkimiz cünkü.

Giderim, Istanbulspor´un stadinda oynarim, büyük bir kesimin de takdirini kazanirim zaten.

Tarih okuyorum, tarihten anlarim, bunlar anlamiyor demek ki. Baskici kisilerin yalakalari tarihten her daim silinirler.

Bekara karı boşamak kolay.O sorumluluk üzerindeyken devlete rest falan çekemezsin kendini Galatasaray'ın başkanı olarak hayal et her tarafında siyasiler var sen çıkıp ramboculuk oynayamazsın en büyük muhalefeti getir Galatasaray başkanı yap o bile yapamaz.

Hayirlisi olsun. Resmi aciklamayi bekleyelim o zaman. Kabul edilebilir bu formül.

Yabanci kontenjani konusunda da köpek gibi pesinden kostugunuz hocanin fikrini önemseyecekmisiniz bakalim?

Tüpçü belli ki aynı Galatasarayda 3 sene önce olan güven problemini Fatih hoca ile milli takımda da çözmesini istemiş..Çok kötü durum değil Fatih hoca halleder görün bakın..Rahatladım yemin ediyorum iki gündür uyuyamıyordum

Böyle bir şey olacağın belliydi çok iyi olmuş tabi , hiç Milli Takım'ın davetini kabul de etmeyebilirdi ama onun vatan millet sevgisi ve ülkücü karakterine yakışmazdı , bir sorun olacağını sanmıyorum 4 tane maç altı üstü.

Buna her Galatasaray taraftarı sıcak bakar ama soğuk bakılmasının nedeni başta tüpçünün olması bunu Haluk ulusoy istese kimse gık demezdi gibi

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve Fatih Terim arasında yapılan görüşme az önce sona erdi.

Başkan Ünal Aysal biraz önce Metin Oktay Tesisleri'nden ayrıldı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile Terim arasındaki zirveden karar çıktı. Fatih Terim, Galatasaray ile sözleşmesini 3 yıl daha uzatacak. Öte yandan Terim, A Milli Takım'ın başında 4 Dünya Kupası elemelerindeki son 4 maçta sahada olacak.

DETAYLAR BİRAZDAN!

Bekara karı boşamak kolay.O sorumluluk üzerindeyken devlete rest falan çekemezsin kendini Galatasaray'ın başkanı olarak hayal et her tarafında siyasiler var sen çıkıp ramboculuk oynayamazsın en büyük muhalefeti getir Galatasaray başkanı yap o bile yapamaz.

Iste böyle düsünmemiz aci zaten kardesim. Böyle düsünmemiz aci.

Gelismis ülkelerin hicbirinde hükümetler futbola bu kadar karismaz. Isleri degil zaten, anlamazlar.

Ama bizimkiler herseyden anliyor mübarek. TFF Baskani gibi herseye karar veriyorlar.

Basimiza geleceklerden bu kadar korkuyorsak, bunun nesi dogru ki?

Hayirlisi olsun. Resmi aciklamayi bekleyelim o zaman. Kabul edilebilir bu formül.

Yabanci kontenjani konusunda da köpek gibi pesinden kostugunuz hocanin fikrini önemseyecekmisiniz bakalim?

böyle olursa tüm hayal kırıklığımız boşuna olmuş olur, ama süper olur :) hem başkan hem fatih hoca sonsuz kredi almış olur. öte yandan topu güzel bi şekilde federasyona atmış olurlar.

Sporx'te yer alan haberin en altında yazan kısma bakın:

"Fatih Terim'in bu sezon hem Galatasaray hem A Milli Takım için çalışacağı,gelecek sezon ise Galatasaray'daki görevini bırakacağı tahmin ediliyor."

tabi ya, siz öyle istersiniz diye öyle tahmin ediliyor dersiniz hemen.

Simdi yonetimin hocaya hemen sozlesme uzatmasi lazim yoksa medyada 4 yillik teklif kabul edildi fakat aciklamiyorlar diye yazilar cikmaya baslar. (Benimde aklima gelmiyor degil)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt