GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 284

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
975,8K
Sayfa
284/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhammet Demir'in bonservisini alıp bir sene daha Antep'e kiralamak lazım aslında. Antep'te gelsin elimizi öpsün akıllı olsun, bir daha yaramazlık yapmasın. Hele o Kızıl hayvanları.

geçen gün biri bankaya gelmişti abi. bende kredi kartı borcu yatırmaya gitmiştim. orta yaşlı bir adam. kredi kartımı iptal etmeye geldim diyor. müşteri temsilcisi soruyor nedenini öğrenebilirmiyiz diye. Tayyip Erdoğan öyle diyor dedi. PTT'e gelenler oluyor çocuk parası-eşinin maaşını almak için. Görmen lazım. ALLAH tayyipten razı olsun falan diyorlar. Bir gün vefat eden eşinin parasını almak için gelen bir teyzeye söyledim bu para senin hakkın zaten diye. Olsun yine de Allah razı olsun diyor.

Ben siyaset forumunda da yazdım Melih. Sorun ülkedeki insanların g.t kılı olması değil. Sorun eğitim. Eğitimsiz adam dolu. Burada klavye bilmek net kullanmak bilgi gerektirdiği için biz sanki onlar yokmuş gibi davranıyoruz ancak ülkenin yüzde60'ı bu durumda neredeyse.

Dün Ardanın maçını izlediniz mi?Defansda hücumda çok iyi oynadı yabancı sınırı kalksa bile 15m avro verilip alınır kendini çok geliştirmiş.

geçen gün biri bankaya gelmişti abi. bende kredi kartı borcu yatırmaya gitmiştim. orta yaşlı bir adam. kredi kartımı iptal etmeye geldim diyor. müşteri temsilcisi soruyor nedenini öğrenebilirmiyiz diye. Tayyip Erdoğan öyle diyor dedi. PTT'e gelenler oluyor çocuk parası-eşinin maaşını almak için. Görmen lazım. ALLAH tayyipten razı olsun falan diyorlar. Bir gün vefat eden eşinin parasını almak için gelen bir teyzeye söyledim bu para senin hakkın zaten diye. Olsun yine de Allah razı olsun diyor.

yahu elbett hakki amma allah razi olsun demesinin neyi kotu?

Mmuhammet Demir'in balon olmadığı yıllardır aşikar zaten. 1 yıl içinde sarı-kırmızıyı giymeli o çocuk.

Arda Turan'da dönerse enfes bir yerli rotasyonumuz olur.

Arda

Selçuk

Semih

Burak

+

Umut

Muhammet

Hamit

Emre

Engin

Erman

ama hala 5.Türk'ü istikrarlı bir şekilde kadroya yazamıyoruz.

Ben siyaset forumunda da yazdım Melih. Sorun ülkedeki insanların g.t kılı olması değil. Sorun eğitim. Eğitimsiz adam dolu. Burada klavye bilmek net kullanmak bilgi gerektirdiği için biz sanki onlar yokmui davranıyoruz ancak ülkenin yüzde60'ı bu durumda neredeyse.

Aynen abi. Zaten oyların çoğunluğunu da %60 oluşturuyor. Göreceksin önümüzdeki seçimlerde Suriyeden gelip bize sığınanlara da oy kullandırtacak. Ne güzel memleket. 3 çocuk yap. 5 yapınca bir defaya mahsus 5bin lira verecekler. Yazmakla bitmez bu mevzu.. Yeni totemin nedir? Arda mı bruma mı? :D

Arsenal in farkli kazanmasi iyi olmadi Wenger benim takim harika sampiyonluga oynariz demis, adam iyice havalarda, Arsenal taraftari husran da, yildiz transferi gene yok diye :crushed:

Aynen abi. Zaten oyların çoğunluğunu da %60 oluşturuyor. Göreceksin önümüzdeki seçimlerde Suriyeden gelip bize sığınanlara da oy kullandırtacak. Ne güzel memleket. 3 çocuk yap. 5 yapınca bir defaya mahsus 5bin lira verecekler. Yazmakla bitmez bu mevzu.. Yeni totemin nedir? Arda mı bruma mı? :D

Suriyeliler var daha doğrusun cirit atıyorlar yollarda vallahi.

Bu arada Arda gelmez Melih :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt