GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 347

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
974K
Sayfa
347/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma´yla yatip, Bruma´yla kalkiyorsun sende Murat ya :) Rüyana da giriyor mu? :)

yok uyumuyorum çünkü..

drogbadan sonra, siyahi futbolculara sürekli kapak attığımız için bünyemi sarsıyor :)

la onur. burası milli takım konuşma yerimi? bruma transferi an meselesi ne konuşayım.. milli takım 2 güne kadar umrumuzda değildi (genel olarak söylüyorum) şimdi ne konuşcaç, şans var ama bizim elimizde değil.. isterse rüştüyü koysun-hakan şükürü oynatsın şans oalyı artmadıkça formalite maçlar sadece milli forma-bayrak olduğu için izliyorum...

Bebiano Gomes, advogado de Bruma, assegurou esta sexta-feira que o jovem luso-guineense não irá voltar ao clube leonino.

“Independentemente da decisão da CAP [Comissão Arbitral Paritária, que deverá ser conhecida hoje], o Bruma não regressa ao Sporting”, garantiu o advogado em declarações à RTP.

Ne diyo burda?Belli olmuş mu tahkim kararı?

yok uyumuyorum çünkü..

drogbadan sonra, siyahi futbolculara sürekli kapak attığımız için bünyemi sarsıyor :)

la onur. burası milli takım konuşma yerimi? bruma transferi an meselesi ne konuşayım.. milli takım 2 güne kadar umrumuzda değildi (genel olarak söylüyorum) şimdi ne konuşcaç, şans var ama bizim elimizde değil.. isterse rüştüyü koysun-hakan şükürü oynatsın şans oalyı artmadıkça formalite maçlar sadece milli forma-bayrak olduğu için izliyorum...

2 takimimiz var ya bu sene. Galatasaray, milli takim farketmez. Hocamiza sinerji olsun :( Yükünü aliyoruz iste :)

Volkan

G.G

Semih

Gokhan

Hasan ali

Selcuk

Emre

Olcay

Arda

M.pektemek

Burak

Bence hoca cift forvet cikar ama umutumu oynatir bilmem ancak ben pektemeki oynatirim burak onun bosaltcagi alanlardan epey gol atar..

Volkan

G.G

Semih

Gokhan

Hasan ali

Selcuk

Emre

Olcay

Arda

M.pektemek

Burak

Bence hoca cift forvet cikar ama umutumu oynatir bilmem ancak ben pektemeki oynatirim burak onun bosaltcagi alanlardan epey gol atar..

Hocanin bir aralar Mevlüt tiki vardi. Mevlütü oynatirsa sasirmam. Baktim da demin gecen hafta güzel gol atmis Mevlüt.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=e0yMg2hc87M[/media]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri