GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 389

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,7K
Sayfa
389/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bursa maçını kazanamamak çok büyük kayıp olmaz. Sonuçta, tüm maçları kazanamayacağımıza göre bu bir gerçek. Ama tabi ki Bursa'dan iyi takımız.

Daha hızlı oynamayı başarırsak yenme ihtimalimi çok yüksek ama biz yavaş oynuyoruz takım olarak.

ben sunu tespit ettim, bizim takim bu oyuncularla daha hizli oynayamaz, cunku o tarz atletik cabuk adamlar yok kadroda, suandaki oyunculara gore oynadigimiz sistem en dogrusu ama iste maksimum bu kadar oluyor, o yuzden fazla kizamiyorum takima, yeterki 90dakika mucadele etsinler aslanlar gibi ve rakip takimi bogsunlar, gidip kendi sahamizda yan top yapinca sinirleniyorum sonra...

Metin Kurt güzel insan

BSbXANDIYAA0tFp.jpg

ben sunu tespit ettim, bizim takim bu oyuncularla daha hizli oynayamaz, cunku o tarz atletik cabuk adamlar yok kadroda, suandaki oyunculara gore oynadigimiz sistem en dogrusu ama iste maksimum bu kadar oluyor, o yuzden fazla kizamiyorum takima, yeterki 90dakika mucadele etsinler aslanlar gibi ve rakip takimi bogdunlar, gidip kendi sahamizda yan top yapinca sinirleniyorum sonra...

En azından topu ileriye daha hızlı taşıyabiliriz. Savunmada 5-6 pas yapmadan çıkmıyoruz neredeyse.

Abiler Bizim takım Töbe Hızlı top oynayamaz

Ama şampiyonuz öyle böyle iyi yerlere geliyoruz , bozmamalıyız bozmayızda hızlı top oynamak için şuna benzer bi kadro olcak

Muslera

eboue chedjou semih clichy

melo wilshere

hazard ( mesela) Nani

sneijder

dzeko

Hamit oynamazsa Bursa maçı çok kolay geçecek bence, yeter ki dikine oynayan takımı bir anda dizginleyen isimler olmasın, Hamit bu konuda başı çekiyor, Selçuk'ta nedense hep yana garanti pas modunda biraz daha dikine bakmalı özellikle skoru yakalamadığımız dönemde, örneğin Sneijder'e top geliyor adam bir tane geri yana pası yok kaybetse de hata yapsa da hep ileri 1 olmaz 2 olmaz ama 3. de kaçarı yok, attığımız ilk gol bunun en büyük örneği zaten, benim bu için sahada olmasını istediğim kadrom;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Hakan

Melo

Engin(Emre) Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri