GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 406

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,6K
Sayfa
406/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim'in istediği adamlarının hiç birini alamıyor. Sportif olarak Akhisar'ı yönetemeyecek adamlar Galatasaray'ı yönetiyor.

20 yıldır yapılan saçma transferlerin sonucu. terimin de payı az değil 6. olduğu sezonda. yıllardır sanal büyüklükle kandırılan taraftarın alışması zor oluyor tabi gs tarihinde ki ilk profesyonel yönetim bu malesef.

Gerekirse bas 24'ü al Arda'yı kapat transferi.Bruma'ya 7-8 konuşuluyordu zaten.Bruma'ya vereceğin parayı Arda'ya vermeyi planladığın 15-16'ya ekle bitir transferi.Şuan yeryüzünde alıp alabileceğimiz en iyi oyuncu Arda.Sınırlama dolayısıyla.Hem üst düzey oyuncu hem yerli daha ne olsun.

Transfer falan olmaz son dakikada bir Yiğit,Furkan,Sercan ayarı biriyi alırız o kadar.Onu da Şampiyonlar Ligi listesine eklemeyi bile beceremeyiz süre geçeceği için :D

Hoca transfer istiyorum diye çabalıyor duruyor ama elde var sıfır. Yönetim iyice sapıttı artık,Fatih Hoca'yı bıktırıp sezon sonu bıraktırmak mı istiyorlar nedir ?

Neyse transfer döneminin sonunda konuşuruz bunları.

len bi git ordan bide laf atiyo naniyin ne oldugunu biliyoruz iste senelerdir izliyoruz rusya disinda taliplisinin cikmamasi tesadufmu

bruma naniden daha iyi olabilecek oyuncu cok daha akilli oynuyor hic suphem bile yok

bekle lan 3-4 sene gorursun elmi yaman beymi yaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt