Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.075
- 1.528
#Renktaşım ben hiçbir plan olmamasına kızıyorum. Nuri Şahin-Gökdeniz Karadeniz-Olcan-Gökhan İnler-Mehmet Ekici-Jem Karacan-Gökhan Töre-Alpaslan-Sinan Bolat-Kerim Frei-Hakan Çalhanoğlu-Okay-Erkan Zengin-Şener-Serdar-Aykut Demir bu isimlerden alabildiklerimizi alsak zaten en iyi ve üstün yerli kadrosu da bizde olacaktı. Ondan sonra gerekirse biz yabancı kontenjanının değişmesini istemezdik 96-2000'deki üstünlüğü çok daha rahat kurardık. Biz kimseye ağız eğmezdik herkes bizi ikna etmeye çalışırdı ama biz 3 sezonda yerli oyuncuların yüzüne hiç bakmadık Avrupadakilerle hele hiç ilgilenmedik ki kaçanların arasında İlkay'da var o zamanlar bu çocuk bu parayı eder mi düşüncemiz olmasa çok iyi bir yerlimiz daha olacaktı.
bence yönetim sinifda kaldi biraz bu konularda haklisin.
yabanci serbest kalir diye ümit ettiler baya. kesin gözüyle bakdilar sanki bu duruma ki halen öyle bakiyorlar yoksa bukadar tantana yapmazlardi mahkeme ve saire yolari ile.
umarim hakli cikarlar ve bu yabanci konusu düsündükleri gibi en kisa zamanda cözüme kavusur ama bence bu konuda yanlis yaptilar.