Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.075
- 1.528
tabikiama ozaman cok daha hareketli dönemler yasiyorduk, sahte duyumcular sayesinde
birazda Transfer taraftarligi biraka bilsek
ALT YAPI !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tabikiama ozaman cok daha hareketli dönemler yasiyorduk, sahte duyumcular sayesinde
Terim faktöründen ötürü Erkan Zengin bize gelmeye can atıyor. Yabancıyı anladık, bari şu adam için uğraş versinler. Eldeki bütün kanat oyuncularını top diye oynar Erkan Zengin. Gitmesini istediğimiz bir sürü adam var. Takas + para karşılığında bitirebiliriz bu transferi.
Terim faktöründen ötürü Erkan Zengin bize gelmeye can atıyor. Yabancıyı anladık, bari şu adam için uğraş versinler. Eldeki bütün kanat oyuncularını top diye oynar Erkan Zengin. Gitmesini istediğimiz bir sürü adam var. Takas + para karşılığında bitirebiliriz bu transferi.
bu saatten sonra satmazlar onu.
Gözümüz kapali düsünmeden Emre Colak'i verelim derdim ama artik satmazlar onu .
aslında emreç koz olarak kullanılabilir.adamlar yeter ki emreç sizde kalsın erkan'ı alın diyebilir.
Olay Ertuğrul Sağlam'ı ikna etmekte Fatih Hoca ikna eder onu da ancak şuan en önemli oyuncuları belki de Erkan ve yerini 1 haftada zor doldururlar bizimde iyi bir teklifimiz olmalı mesela Amrabat'ı bir sene kiralayalım hem kanat eksiği kapanır bir de Ceyhun veya Yekta'dan birini bonservisiyle verelim Erkan'ı alalım.
Arda gelir diyenler layklasin
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ben de laykladım ama gelmez![]()

Ön sevişme.