Murat Oktay
Tecrübeli Üye
- 11 Ocak 2013
- 6.517
- 0
- 751
transfer olayında hala çıkıp yabancı sınırı demesinler..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala transfer yok gerçekten şaka gibi yönetim ateşle oynuyor Galatasaray tarihinin en fiyasko transfer sezonu!
söke söke mac aldiklari zaman tebrik ederiz. kayseri savunmasini izlemedin galiba ve 2 offseit golünü. böyle söke söke mac almak ise bu söke söke mac almayi ben istemem vallahi.
Inamoto zamanını hatırlamıyorsun sanırım
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Inamoto zamanını hatırlamıyorsun sanırım
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
adamlar zorluyorlar kardeşim ciddiyet var adamlarda bugün bjk nin yerine biz olsaydık 1 tane atıp geriye çekilirdik o adamlarda drogba yok sneider yok melo yok o kadroyla bu işi yapıyorlarsa helal olsun bizim oyuncular baksında utansınlar 2 senedir her maçımız korku filmi gibi zar zor maç kazanıyoruz hep kolay kazandığımız bir maç yok arenada bile rakibe tonca pozisyon veriyoruz
bu sene icin mi veriyoruz posisyon ?! baski yigiyoruz dersen tamam demin 3-2 bjk in yedigi gibi dakilarca. ama posisyon verdigimizi pek hatirlamiyorum acikcasi.
baski yigiyoruz--temposuz oynuyoruz maalesef.
bjk icin dediklerin ama az cok dogru bencede. hirsli oyunculari avr. iyi press baski yapiorlar . bizimkiler elerini salayarak genelikle kazanirim derinde hele hele öne gectigimiz zaman tam cekilmez takim oluyoruz bu konuda.
3 kulvarda başarı bekleyen bir takımın yedek kulübesi bu oyunculardan oluşursa ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaşarız.
bize bir diktatör lazım gerektiğinde selçukuda sneideride drogbayıda yedekte oturtacak bir adam lazım fatih terim sezon sonu gideceği için onunda umrunda değil bence takım burak desen triplerde drogba ayrı telden bu gidiş hayrıalamet değil
bence sorun yedek kulübesi değil bizdeki problem 2 sene önceki hırs ve kazanma isteği şuan malesef yok
sezon basi daha ya. form tutarlar sampionlar ligi maclarina kadar. kim demisdi simdi hatirlamiyorum ama bizim takimlar genelikle gec form yakaliyor ligde.
2-3 hafta daha bekleyelim bakalim. biraz sabretmek gerekir. hoca da bir yere gidecegi yok merak etme.