Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orhan bu cümleyi forumda en son kurmasını beklediğim insanlardansın:) Ne sen söyledin ne biz duyduk:(

Aga böle 1tane kanatlardan yardıran çalım yeteneği olan senede 7-8 gol atma potansiyeli olan mümkünse taklada atabilen genç gelecek vaad eden kavruk tenli bir arkadaş istiyorum yaaa:p Bruma da olur Vitinho da. Nani yi kim istemezde 6+0+4 te 6tane sağlam yabancın varken Nani yi almak çok sıkıntı çıkartır.

Millet sene başında Drogba yı tribüne yazıyodu. Arada oynamaz falan yaşlı diyolardı. Bak adam naptı. Yapar haklı. Yarın bigün Chedjou da yapar. Eboue de yapar.

Ondan dolayı Nani gibi bi adamdansa arada sırada oynamaya göz yumabilecek bruma tercihimdir reiyz

işte şu zihniyetleri bir değişse, Sercan, Yiğit ve niceleri tutmadı... ya bu tutarsa! Bjk o kadar gurbetçi transfer etti, bakın aralarından Olcay tuttu ve takıma yetiyor.

Sadece gurbetçi olmasına gerek yok. Erman dışında transferimiz yok (o da bedava olmasa alınmazdı)

Sağ bek alternatifimiz yok (Sabri'den birşey olmaz, Hamit'in durumu da belli) ama Karabükspor'dan Erdem için hamlemiz yok, Antalyaspor'dan Emrah için hamle yok... Umrumuzda değil, yedek kulübemiz çok sağlam çünkü. Emre Çolak vardı doğru.

Sadece gurbetçi olmasına gerek yok. Erman dışında transferimiz yok (o da bedava olmasa alınmazdı)

Sağ bek alternatifimiz yok (Sabri'den birşey olmaz, Hamit'in durumu da belli) ama Karabükspor'dan Erdem için hamlemiz yok, Antalyaspor'dan Emrah için hamle yok... Umrumuzda değil, yedek kulübemiz çok sağlam çünkü. Emre Çolak vardı doğru.

çok haklısın, anadolu topçusuna tövbe etmiş gibi kulüp

erdemle sabri kıyaslaması çok komik ikisi 29 yaşında sabri 50 ye yakın milli maç yapmış tecrübeli bir adam

erdemle sabri kıyaslaması çok komik ikisi 29 yaşında sabri 50 ye yakın milli maç yapmış tecrübeli bir adam

2 sezondur gayet başarılı maçlar çıkarıyor Erdem Karabük'te. 21 22 yaşında olması gerekmiyor, Sabri 50'ye yakın milli maç yapmış da ne oluyor ?

29 yaşında diye alınamaz mı ? Hadi onu geçtim, Şener'i denersin o zaman, bizim maçta da iyiydi.

Yok arkadaş, çok değerli paramız var demek ki bizim. Ya da yok, tüm kazandıklarımız borca gidiyor, transfer bütçemiz yok adam gibi.

Arda gelmez hem Volkan Hem Necati gelmeli yedekten Emre Ç giriyorsa yerli futbolcu kalitemiz gerçekten düşük demektir kusura bakmayın ama Caner i bile Emre çolak a tercih ederdim bu benim görüşüm

C5303 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Aga böle 1tane kanatlardan yardıran çalım yeteneği olan senede 7-8 gol atma potansiyeli olan mümkünse taklada atabilen genç gelecek vaad eden kavruk tenli bir arkadaş istiyorum yaaa:p Bruma da olur Vitinho da. Nani yi kim istemezde 6+0+4 te 6tane sağlam yabancın varken Nani yi almak çok sıkıntı çıkartır.

Millet sene başında Drogba yı tribüne yazıyodu. Arada oynamaz falan yaşlı diyolardı. Bak adam naptı. Yapar haklı. Yarın bigün Chedjou da yapar. Eboue de yapar.

Ondan dolayı Nani gibi bi adamdansa arada sırada oynamaya göz yumabilecek bruma tercihimdir reiyz

Amma nani bu:) herkes adaletli şekilde rotasyona girerse sorun çıkmaz

Coentrao haberinin kaynağı Fotomaç değil mi ? Gülüp geçtim.

Yabancı sınırı ve oyunda çıkmalardaki bu tripler varken, 6 yabancımızı da kesemiyorken, Coentrao'yu nasıl alıyor muşuz ? Riera da gitmeden ?

Gökhan Zan'ın hatalarını gördük, Chedjou (amatör hareketleriyle hala alışamamış olsa da) bile banko bence artık. Eboue olmadan zaten sağdan sıfırız Hamit 0 çünkü.

Genç oyuncu dışında transfer yapamayız.

2 sezondur gayet başarılı maçlar çıkarıyor Erdem Karabük'te. 21 22 yaşında olması gerekmiyor, Sabri 50'ye yakın milli maç yapmış da ne oluyor ?

29 yaşında diye alınamaz mı ? Hadi onu geçtim, Şener'i denersin o zaman, bizim maçta da iyiydi.

Yok arkadaş, çok değerli paramız var demek ki bizim. Ya da yok, tüm kazandıklarımız borca gidiyor, transfer bütçemiz yok adam gibi.

erdem sabri kıyaslamasından sonra bari şeneri alsınlar demek de saçma takımda eboue var hocanın kesemeyeceği oyunculardan (neşesi ,futbolu,drogba kontejyanı)sağ bek almazlar ama diğer konularda hak veririm

Ne Volkan'ı ya Allah korusun.

Bu arada Hacıosmanoğlu'nu dinledim, adam açık açık kovmuş Volkan'ı. Kovulması yanlış bence sahayı ama terketmesi de yanlıştı. Her küfür yiyen adam sahayı terkederse işimiz var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt