Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi hiçte laga luga yapmayalım Anadolu'da çok iyi yerlilerde bizim yerlilerimizden üstün olarak , ancak abartılan saçma sapan adamlarda var , bizim yerlilerimizden bazılarının yanlarına yaklaşamayacak kadar kötü olarak.

Örneğin : Emrah Başsan , Serdar Gürler mesela bu iki ismi örnek verelim an itibariyle kanat oyuncusu bulunmayan takımımıza ilaç gibi gelirler açıkçası , Serdar zaten sağ açık - forvet tarzında oynuyor , Emrah sol ayaklı sol açık - ofansif ortasaha - sağ açık mevkilerinin hepsinde görev yapabiliyor. Bu çocuklara çekecekleri fiyat ne sanki Antalyaspor ve Elazığspor'un ?

Bunlar Eskişehir değil , Bursa değil , Kayseri değil , oyuncuyu ettiği kadarıyla satarlar diye düşünüyorum toplamda ikisine maksimum 4 Mn € veririz diye tahmin ediyorum.

erdem sabri kıyaslamasından sonra bari şeneri alsınlar demek de saçma takımda eboue var hocanın kesemeyeceği oyunculardan (neşesi ,futbolu,drogba kontejyanı)sağ bek almazlar ama diğer konularda hak veririm

Erdem mi Sabri mi desen, her türlü Erdem derim benim fikrim, farklı olabilir fikirler tabi.

Şener'i alıp Eboue'nin yerine direk koyalım Eboue'yi keselim demiyorum ki. Gelişme potansiyeli olan bir futbolcu, şu an talibi yokken almazsan yarın 5'ten açacaklar kapıyı. Eboue 39320932239 sene oynamayacak herhalde.

Bu gidişle yabancı muhabbetinin de bizim istediğimiz gibi sonuçlanacağını düşünmüyorum ben.

Dediğim gibi görüşler değişebilir tabi ki.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=3fj9ubIHqi0[/media][media]https://www.youtube.com/watch?v=3fj9ubIHqi0[/media]

Erdem mi Sabri mi desen, her türlü Erdem derim benim fikrim, farklı olabilir fikirler tabi.

Şener'i alıp Eboue'nin yerine direk koyalım Eboue'yi keselim demiyorum ki. Gelişme potansiyeli olan bir futbolcu, şu an talibi yokken almazsan yarın 5'ten açacaklar kapıyı. Eboue 39320932239 sene oynamayacak herhalde.

Bu gidişle yabancı muhabbetinin de bizim istediğimiz gibi sonuçlanacağını düşünmüyorum ben.

Dediğim gibi görüşler değişebilir tabi ki.

şener bu sene 100 gol atıp 100 de asist yapsada fiyatı aynı serbest kalma maddesi bence bize öncelik hücum oyunucusu erkan zengin mesala

volkan ts den kovulduğu için bizim taraftar alınsın diye ağlanıyor, coentrao ise kiralık gelecek haberleri çıktı

Volkan akıllı çocuk fakat Trabzonspor'da o patlamayı yapamadı bize gelirse kullanılırsa şu kanat yokluğunda iş yapacağını düşünüyorum açıkçası.

Coentrao kiralık haberleri ise ne mantıktır anlamıyorum , ulan kimi tribüne göndereceğiz ; Muslera'yı mı ? Eboue'yi mi ? Chedjou'yu mu ? Melo'yu mu ? Sneijder'i mi ? Drogba'yı mı ?

volkan ts den kovulduğu için bizim taraftar alınsın diye ağlanıyor, coentrao ise kiralık gelecek haberleri çıktı

Elimizde Volkan kadar bile yerli bir hazır kanat oyuncusu olmadığından ve Emre Çolak'ın kurtarıcı olarak oyuna girmesinden sıkıldığı için ağlanıyor da olabilir.

Gençler her sene büyük liglerde bazı o ligin gedikli yada yatırım yapmış takımları düşebiliyor. Bunlardan Palermo ve QPR yağmalanabilir.

Armand Traoré - Oyuncu profili - transfermarkt.tr Sol bek sorununu çözer genç hızlı dana gibide sağlam.

Junior Hoilett - Oyuncu profili - transfermarkt.tr Ex aşkımız kanat problemini çözebilir.

Ezequiel Muñoz - Oyuncu profili - transfermarkt.tr 22yaşında oldukça büyük takımlarla adı geçiyordu ama olmadı.

Paulo Dybala - Oyuncu profili - transfermarkt.tr Fm ciler falan bilir heralde. 19 yaşında.

Abel Hernández - Oyuncu profili - transfermarkt.tr Hızlı fizikli öküz gibi forvet. 23 yaşında. Bi ara adı bizle geçiyordu.

Özellikle Armand Traore düşünülse keşke.

Ligden düşmüş takımdan adam mı alınır demeyin o düşen takımda Adel Taarabt vardı mesela kiralık olarak EPL ye kaçtı hemen.

Volkan Şen beleşe gelecekse gelebilir en azından orjinal kanat oyuncusu.Trabzonda doğru düzgün bi şey oynamadı ama Bursadayken iyiydi baya

Elimizde Volkan kadar bile yerli bir hazır kanat oyuncusu olmadığından ve Emre Çolak'ın kurtarıcı olarak oyuna girmesinden sıkıldığı için ağlanıyor da olabilir.

sen hayatında volkan ı izledin mi ? volkan mı bize kurtarıcı olacak ? bursanın kovduğu 2 çöpün birini biz diğerini ts aldı

şimdi bu 2 çöpte toplam 7milyon euro dan fazla rakama bu 2takıma girmiş durumda. gidip aydınla sözleşme yapalım en azından bonservis ödemeyiz.

Volkan akıllı çocuk fakat Trabzonspor'da o patlamayı yapamadı bize gelirse kullanılırsa şu kanat yokluğunda iş yapacağını düşünüyorum açıkçası.

Coentrao kiralık haberleri ise ne mantıktır anlamıyorum , ulan kimi tribüne göndereceğiz ; Muslera'yı mı ? Eboue'yi mi ? Chedjou'yu mu ? Melo'yu mu ? Sneijder'i mi ? Drogba'yı mı ?
adamakilli bir kanat gelirse Eboue tribune cikar

Karabükspor taraftarı Erdem'den kurtulmaya çalışırken bizim taraftarın Eboue yerine onu önermesi çok komik hatta skandal :D

Karabüklü olduğum için takımı ve Karabükspor taraftarını da takip eden biri olarak söyleyebilirim ki Erdem rezalet.3-4 maç iyi oynadı oradan herkesin aklında kaldı ama BJK istiyor haberi çıktığında Karabükspor taraftarı 1 Milyona satalım iyidir gibisinden laflar etmişti.

Karabükspor taraftarı Erdem'den kurtulmaya çalışırken bizim taraftarın Eboue yerine onu önermesi çok komik hatta skandal :D

Karabüklü olduğum için takımı ve Karabükspor taraftarını da takip eden biri olarak söyleyebilirim ki Erdem rezalet.3-4 maç iyi oynadı oradan herkesin aklında kaldı ama BJK istiyor haberi çıktığında Karabükspor taraftarı 1 Milyona satalım iyidir gibisinden laflar etmişti.

Bazen o şehrin taraftarını dinlemek lazım. Bende zamanında Yiğit Gökoğlanla Ufuk Ceylan ı almayalım diye bi yerimi yırttım ama kimse dinlemedi.

Yiğit Gittiğinde Manisa da herkez "lan amma kazıkladık" diyordu.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ch8tGrry6ok[/media]

Arkadaşları kazmaysa çocuk napsın. Bakın kaçmaz bu fırsat bence.

''Obradovic 7 kez Euroleague şampiyonluğunu yaşamış bir koç. Bu sezon da inşallah Euroleague’de başarılı olurlar. Ama bu sezon Türkiye Ligi’nde şampiyon yine biz olacağız. Obradovic fazla heveslenmesin. Bizlerin burada olması yabancıların buraya gelmesine büyük katkı sağlıyor. Nasıl ki ben onun 7 Euroleague şampiyonluğunda etkilenmiyorsam o da benim 3 kupamdan etkilenmiyordur. G.Saray, bir gün Euroleague’i kazanacak.''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt