Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazen o şehrin taraftarını dinlemek lazım. Bende zamanında Yiğit Gökoğlanla Ufuk Ceylan ı almayalım diye bi yerimi yırttım ama kimse dinlemedi.

Yiğit Gittiğinde Manisa da herkez "lan amma kazıkladık" diyordu.

bende aynı şeyi sercan için demiştim zamanında. ne kadar alemci gece kuşu olduğunu bilmeyen yok, adam haftada en az 3 gün barlarda takılmaya istanbula gidiyordu

kalkıp bu adamı üste 3,5+ musa verip aldık, şimdi kiralayacak takım bulunamıyor 2.lige düştü

sercan kazığı yetmemiş birde üste volkanı istiyorlar hey Allah ım

bende aynı şeyi sercan için demiştim zamanında. ne kadar alemci gece kuşu olduğunu bilmeyen yok, adam haftada en az 3 gün barlarda takılmaya istanbula gidiyordu

kalkıp bu adamı üste 3,5+ musa verip aldık, şimdi kiralayacak takım bulunamıyor 2.lige düştü

sercan kazığı yetmemiş birde üste volkanı istiyorlar hey Allah ım

Caner in mesela lisede disiplin suçundan okuldan atılacaken hocalara yalvar yakar şutlanmadığını biliyorum mesela.

Bu Asaletin Yeter ne diyor ya sabah sabah? Fabio Coentrao filan? Bonservisiyle aliyormusuz bide. Yok artik yani

ikisi de idare eder , kanat daha onemli bu takim icin

Zaten bir kuramadık yıllardır şu takımı tam olarak , sağ bek sorunu var sağ bek alıyoruz , stoper yok stoper alıyoruz , kanat yok kanat alıyoruz , forvet yok çıldıracağım ya :D

Biraz saçma bir örnek ama şuna benzedi :

Fener kısmına aldırmayınız.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=87TnHo8AWQI[/media]​

Bu Asaletin Yeter ne diyor ya sabah sabah? Fabio Coentrao filan? Bonservisiyle aliyormusuz bide. Yok artik yani

Reis durum şu , Di Maria için yapılan görüşmeden Perez'den olumlu sonuç çıkmış , Di Maria görüşebilirsiniz kabul ederse transfere izin verir sorun çıkarmayız demişler , ancak Di Maria burada kalmak istiyorum 4 yıl kontratım var gibi bir şey demiş ve reddetmiş.

Asaletin Yeter (Osman Abi) ve Galatasaraylı Biri'de diyor ki asıl görüşme Coentrao içindi , kiralık alınması gündemde çalışmalar sürüyor diyor.

Kanat içinse :

Asaletin Yeter ‏@uA1905od47 dk

Kanat için arda olmaz ise diğer alternatif de Türk oda takas formülü kullanılacak ama ismi şimdi yazamam.

Asaletin Yeter ‏@uA1905od36 dk

Birazdan son durumları özetliycem transferdeki.

Beklemedeyiz , reserved.

Reis durum şu , Di Maria için yapılan görüşmeden Perez'den olumlu sonuç çıkmış , Di Maria görüşebilirsiniz kabul ederse transfere izin verir sorun çıkarmayız demişler , ancak Di Maria burada kalmak istiyorum 4 yıl kontratım var gibi bir şey demiş ve reddetmiş.

Asaletin Yeter (Osman Abi) ve Galatasaraylı Biri'de diyor ki asıl görüşme Coentrao içindi , kiralık alınması gündemde çalışmalar sürüyor diyor.

Kanat içinse :

Kanat için arda olmaz ise diğer alternatif de Türk oda takas formülü kullanılacak ama ismi şimdi yazamam.

Beklemedeyiz , reserved.

Diğer alternatif Volkan Şen'dir. :D

Ulan biz eldeki çöpleri temizleyelim diye didiniyoruz şımdıde Volkan Şen çıktı.

Gerçi Hamitle takas edelim. Karlı iş olur.

Kanat içinse :

Beklemedeyiz , reserved.

Kiralik degil, bonservisiyle aliniyor diyor. Aliniyor diyor, almaya calisiyorlar da demiyor.

Asaletin Yeter‏@uA1905od1h

Şu kadar söliyim Coentrao bonservisiyle alınacak kiralık değil

YAv hehe... kimseyi alamazlar. Yalancilar koca bir yaz sezonu bir tane transfer yaptilar.

Tüm transferler kampa yetisecekdide. En az 3-4 tane kaliteli adam alinacakdida

Yok yabanci siniri olmasaydi sunu alcakdik bunu alacakdikda, suymusda buymusda hepsi yalan dolan.

Chedjou dahil bir tane bile dogru düzgün adam gelmedi. Cingene takimiyiz resmen ya yemin ediyorum bu zihniyetle bu kafayla avrupadaki ilk 10 kulüp arasina nah gireriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt