Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diğer alternatif Volkan Şen'dir. :D

Olabilir ama pek sanmıyorum , Volkan Şen için ne takası ? :D Engin transferi gibi olur 1 Mn €-2 Mn € aralığına biter maksimum.

Kiralik degil, bonservisiyle aliniyor diyor. Aliniyor diyor, almaya calisiyorlar da demiyor.

Aaaaa ... Evet 1 dk ben gözden kaçırmışım heyecanla yanlış okumuşum :D

Tabi transfersizlik artık bizi ne durumlara soktu.

Coentrao'yu bonservisiyle alamayız.2 sene önce 30a aldılar çok da kötü oynamadı izlediğim maçlarda.Piyasada doğru düzgün sol bek yokken 15-20den aşağı satmazlar.Kiralık vs bi ihtimal

Valla sifir ihtimal veriyorum, hic inanamiyorum, ama Coentrao´yu alirsak, Erkan Zengin´e bile raziyim. O kupaya talip oluruz bu sene.

Coentrao + Arda´ya dilim bile varmiyor. Cok baska bir seviyeye gelir Galatasaray. Mourinho bizi CL sampiyonu adaylari arasinda göstermezse adam degilim

Tövbe yarrabi birde diamaria coentrao isimleri dolasiyor :DD Yav konusturtmayin adami bunlar daha Brumayi bile alamadi.

Arda gibi stratejik önemi cok yüksek olan adami bile alamadilar.

Eski yönetimin becerikli adamlari gitti, simdi Sükrü gibi herifler transferle ugrasiyor.

firtinadan once sesizlik... icimden bir ses 2 bomba transferler yapilacak..

sabredip izleyelim....

sadece gülüyorum neyse 1 hafta sonra zaten kendi gerçeklerimize döneriz :)

Erkan,Volkan,Ahmet İlhan..:mad::mad::mad:

Bir an evvel şu transfer dönemi kapansın da kazma adamları almayalım yine.

başkan gerçekten madride gittiyse bize o sarı kafayı almadan gelmesin. sol açıkta bile oynatırız coentraoyu

sadece gülüyorum neyse 1 hafta sonra zaten kendi gerçeklerimize döneriz :)

milletin yalan da olsa heycana ihtiyacı var,rahat bırakın biraz.bizde bilyoruz o gerçekleri ama olurda coentrao falan gelirse taraftarın bi tarafı kalkacak...çünkü bu adam sol kanadı tek başına kullanır

En iyi transfer sistemi değiştirip Sneijder'i,Drogba'yı,Seçluk'u kazanıp.Hamitten kurtulmak olacaktır benim gözümde.

Fatih Terim boş hayallere kapılmasın,Aysal değişen yönetimde bir halt beceremiyor. Önceki yönetimde amatördü bu yönetim ondan da amatör.

2 ay Bruma ile uğraşıp alalamak nedir ya bunun bir açıklaması olamaz.

Valla sifir ihtimal veriyorum, hic inanamiyorum, ama Coentrao´yu alirsak, Erkan Zengin´e bile raziyim. O kupaya talip oluruz bu sene.

Coentrao + Arda´ya dilim bile varmiyor. Cok baska bir seviyeye gelir Galatasaray. Mourinho bizi CL sampiyonu adaylari arasinda göstermezse adam degilim

Şöyle bir düşüneyim dedim düşünemedim çünkü uzun zamandır öyle bir Galatasaray izlemedim.

Muslera

Eboue Semih Chedjou Coentrao

Melo Selçuk

Amrabat Sneijder Arda

Drogba/Burak

Bu şekilde bir ŞL Grup Maçı'na çıktığımızı düşünsenize :)​

Sezon bittiğinden beri böyle iki hamle bekliyorduk ama gelmedi. Şimdi son hafta böyle birşey gerçekleşmesi mümkun olmaz bence.

Şöyle bir düşüneyim dedim düşünemedim çünkü uzun zamandır öyle bir Galatasaray izlemedim.

Muslera

Melo Selçuk

Amrabat Sneijder Arda

Drogba/Burak

amrabatin yerinede Di maria yi koy... ne olur bu takim....??

Muslera

Melo Selçuk

Amrabat Sneijder Arda

Drogba/Burak

Coentrao + Arda

Coentrao + Erkan

Bu hamleyi yapmak icin Burak´in satilmasindan baska care yok. Demek ki birseyler var ki, böyle adimlar atiyorlar.

Dogruysa eger tabi :) Ben inanamiyorum cünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt