Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İş bitiren yöneticilerin hepsi postalandı,yeni yönetimde becerikli bir tane adam yok,Ali Dürüstü,Abdurrahim reyizi,Adnan Öztürk ü özledim...

coentrao bonserivisyle alınırsa 12 ye biter bence...ha 10 a biterse müthiş olur.

yabancı sınırı olmasa bursasporu nani kolarov ve brumanın golleriyle 4-1 yenmiş olurduk hayali bile güzel

Coentrao ve Di Maria için bize kadar İngiltere'den bir sürü klüp talip olur, başta Arsenal ve Tottenham olmak üzere, gelmezler Türkiye'ye boşa ümitlenmeyin

Sezon bittiğinden beri böyle iki hamle bekliyorduk ama gelmedi. Şimdi son hafta böyle birşey gerçekleşmesi mümkun olmaz bence.

Valla bu duyumcular arasinda en iyisi bu adamdi bu sene. Isim veriyorsa, en azindan görüstügümüz kesindir yani.

Ama bir Türk takiminin bir sol beke 15-20 Milyon verecek kadar vizyonu olduguna inanmak? :) Ben inanamiyorum :)

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 5s

Real Madrid ile coentrao bonservisinde anlaşma sağlanmış oyuncu ile görüşülüyormuş bonservis bedeli 13m€ gibi bi rakammış bunu ödiycez yani>

Galatasaray ve sol beke 13 milyon Euro, komik.

(orta sahada ve önde de oynayabildiği halde çok gelir bizimkilere, chedjou için ağlıyorlardır zaten nasıl 6 küsür verdik diye)

Yeryüzünde en son olacak şeydir.

Baskan su ise el atmisken, 24´e de Arda´yi al gel be :)

Emret yapalim sonra, öl de ölelim, Store´lari bosaltin de bosaltalim.

Banka hesabi ac, para yatiralim. Ne istersen yapalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt