Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asaletin Yeter ‏@uA1905od 5s

Real Madrid ile coentrao bonservisinde anlaşma sağlanmış oyuncu ile görüşülüyormuş bonservis bedeli 13m€ gibi bi rakammış bunu ödiycez yani>

hiç güleceğim yoktu. sol beke bizim yönetim, tarihinin en yüksek bonservis rakamı verip alacak ha

hikaye geçiniz

kaldı ki hadi aldın bu adamı, bu sefer diğer taraf sabri ye emanet olacak. o kadar saçma sapan bir transfer planlaması yaptık ki bu sezon neresinden tutsak elimizde kalıyor

tüpçünün sözüne güvenip ab işi olacak diye 2 ay beklersen olacağı budur.

coentrao ...formanın arkasına da ne yakışır aslanımın adı..aslanım ya

hiç güleceğim yoktu. sol beke bizim yönetim, tarihinin en yüksek bonservis rakamı verip alacak ha

hikaye geçiniz

kaldı ki hadi aldın bu adamı, bu sefer diğer taraf sabri ye emanet olacak. o kadar saçma sapan bir transfer planlaması yaptık ki bu sezon neresinden tutsak elimizde kalıyor

tüpçünün sözüne güvenip ab işi olacak diye 2 ay beklersen olacağı budur.

ebouenin yedeği hamit

Baskan su ise el atmisken, 24´e de Arda´yi al gel be :)

Emret yapalim sonra, öl de ölelim, Store´lari bosaltin de bosaltalim.

Banka hesabi ac, para yatiralim. Ne istersen yapalim.

Yav Arda artık mümkün diil,son mac Messivari oynamıs resmen,hoca diyor ya Arda gelmek istiyor,hic gelmek istiyor gibi diil,ölümüne asılıyor maca,anca 24 ü verirsek alırız,Atletico mümkünatı yok su durumda b ırakmaz Arda yı

bruno alvesle meireles iti burada ya coentrao ikna olur bi şekilde...quaresmayı da alsınlar hatta

Olsa olsa kiralıktır, kiralama + opsiyon 13'tür.

Kiralık değil demiş ama öyledir, opsiyonu kullanmayacağımız için koydururuz.

Yav saka maka Kuvarejma ya razıyız,bi kanat alın be,koca sezon fıtık etmeyin bizi yine,zor bela kazanılacak maclar izlemek istemiyoruz,Drogba-Sneijder-Selcuk felan iyi gününde oldugu zaman rahatız,yoksa sıkıntı yasıyoruz,son macta gördük iste...

idareye bakarsan 3 maçtır hakanda idare ediyor

neyse uzatmaya gerek yok bizim yönetim defans hattına 7 bilemedin 8 den fazla vermez , kiralık harici coentroa gelme ihtimali yok.

sana göre öyle ne yapalım,biz kısa da sürse heycana bakarız.bu nöbet kaç gündür ölüydü..şimdi dedikodu varsa konuşulur.hayal de kurulur.hakkımız

coentrao mu :D 13 milyon vercek bizimkiler heeee..... transfer yapacak olan adam şimdiye çoktan bitirirdi bu işi...birşey olacağı yok

Yav Arda artık mümkün diil,son mac Messivari oynamıs resmen,hoca diyor ya Arda gelmek istiyor,hic gelmek istiyor gibi diil,ölümüne asılıyor maca,anca 24 ü verirsek alırız,Atletico mümkünatı yok su durumda b ırakmaz Arda yı

Diyorum ya zaten 24 Milyon diye :)

Ama ben Galatasaray´in toplamda 40 Milyon para harcayacagina inanmiyorum.

Coentrao gelirse Arda gelmez. Arda gelirse Coentrao olmaz.

Paramiz varsa, bas 24 Milyon´u Arda´yi al. Carlinhos´a raziyiz.

Diyorum ya zaten 24 Milyon diye :)

Ama ben Galatasaray´in toplamda 40 Milyon para harcayacagina inanmiyorum.

Coentrao gelirse Arda gelmez. Arda gelirse Coentrao olmaz.

Paramiz varsa, bas 24 Milyon´u Arda´yi al. Carlinhos´a raziyiz.

Arda gelsin bska transfer istemem vallahi,24 milyon para vereceksek Arda ya verelim kapayalım bu isi,Arda-Balta ya razıyım ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt