Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Portekiz'de yayın yapan A Bola gazetesinin son dakika haberine göre Di Maria'nın kendisine yapılan bu teklifi reddettiği ancak Galatasaray'ın da bu teklifi daha yukarılara çekebileceği iddia edildi.(Galatasaray'ın yıllık 3 milyon euro'luk teklifine cevap verdi.)

çare bu sezon için budur , dany riera gidip coentrao ve yerli stoper gelse

-------------muslera-------------

------semih---zan---balta------

---------------selçuk--------------

eboue--melo---wesley--coentrao

---------drogba-------burak-------

juventus stayla

eboue/sabri

chedjou/zan/yerli stoper

rotasyon

Hamitin elinda santaj videolari varmis. Gecin arkadas, bu takimda herkesin yeri sallanir hamit kazmasinin asla!

Adam beni futboldan soguttu, o geldigi günden beri güzel futbol izleyemez olduk

Erkan'a burun kıvıranlar,Aydın'ın geri dönüşü hakkında ne düşünüyor merak ediyorum.

simdi kiziyoruz ediyoruz da bir konuda kuslara hak veriyorum ; gecen sene Demiroren bu yabanci kararini alirken neden itiraz etmedik

benim daha o gun moralim bozulmustu, bizim yonetim hic iplemedi

Akılları sıra günü,zamanı gelince değiştireceklerini düşündüler.Bu yüzden iplemediler.Sonrası ise malum zaten.

Isyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!

Baskani, hocasi hep bir elden Galatasaray arayi acmasin diye ugrasiyorlar yemin ediyorum.

Gruplarda üçüncü olup UEFA'ya gidersek çok iyi olur.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Aysal ve asker arkadaşları ve bir de Milli Takım hocası birleşti sonuçları görmeye başladık..... Giden yöneticiler mi yöneticiydi acaba kalanlar mı?

buyukler icinde karismaya en musait kulup biziz , soyle 2-3 puan kaybi yasarsak evlere senlik bir manzara ortaya cikabilir

cuma gününe kadar transfer yapıp yapmayacağımız %100 kesinleşir zaten uefa ya listeler verildikten sonra yapılan transferin de bir önemi yok.

Duyumcu diyosa doğrudur :ka23:

Yav hep yalan dolan. Son gün iste gider anadoludan birini alip gelecekler oda muhtemelen kanat olmayacak, en sonunda Serdar Azizi alip gelecekler. Bak birde Aydinla maydinla anlasmisiz.

Arayi acacaktik arkadas kafalarina kafalarina vuracakdik. Oturmus takima 3-4 yeni kaliteli futbolcuyla renk katacakdik.

Bunu bu yaz yapacakdik. Ama iste yine belese ermani aldik, dany vol2 chedjou aldik. Baskada kimse yok.

Bosbos gecirdik tüm yaz dönemini. Takim icinde kaprisler, egolar bas gösteriyor cok tehlikeli.

Hoca adam kayiriyor bu cok cok cok daha tehlikeli.

Su Hamit iddaa ediyorum bank asyada bile oynayamaz. 1 metreye pas atamayan adam Sneijderle, Drogbayla, Selcukla ayni takimda oynuyor, böyle mantikmi olur.

Daha ne diyim.

En güzel özet su Robbenle basladik Aydinla bitiridik. Vizyona gel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt