Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SÖYLÜYORUM

GALATASARAYIMIZIN YENİ SOL AÇIĞI HİSLERİMDE YANILMAM..LUCAS PODOLSKİDİR.

Umarım yanılırsın. O kadar para vermeye gerek yok o kazmaya o da aradığımız kanat değil bari idareten Volkan'ı alıp devre arası para harcayalım o kamile vereceğimize.

Aydin i almisik diyorlar kanat icin???

lutfen dogru olmasin iyice sogcam kulubten (daha dogrusu teknik heyetten)

simdiden bizim spikerler alissin ismini soylemeye ..:encouragement:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=75bCc5Qc00I[/media]

Naniiiiiiiiiii

satis listesine koyulmus naniiiiiii. alin alin alin...

bu adami durduracak adam tanimiyorum türkiyede. avrupada bile cok az oyuncu vardir bunu durdura bilen.

türkiyede ama kral olur yada ayagini eline veriler konusunda mefcut :(

Yanlis anlamayin ama Podolski´yi aranizda en iyi ben bilirim. Izin verirseniz düsüncelerimi paylasmak isterim.

- Podolski tipik bir kanat oyuncusu degildir. O tip kanat oyuncularini sevmeyiz.

- Podolski cok kaliteli bir forvettir. Bitiriciligi Burak ile yarisir. Hic affetmez. Plaseyi gecirir. Karsi karsiya hic affetmez.

- Podolski kivrak degildir, cok teknik degildir, öyle asiri da süratli degildir.

- Podolski´nin sutlari müthistir. Yani uzaktan bi koyar, feleginiz sasar. Noldu simdi dersiniz.

Ama yine söylüyorum. Aradigimiz bir kanat oyuncusuysa, Podolski ideal tercih degildir. Ama skor katkisi yapar baya. Atar 10-15 gol

Nani gelsin , kanat sorunu ortadan kalksın.

Nani transferi bu kadar sessiz geçen dönemi tersine çevirir:)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=2Tzm548OSI4[/media]

podolski inanin türkiye liginde lokum gibi goller atar ..

adam birkere ALMAN .. hic türkiye ligine alman oyuncu gelipte basarisiz olup döndügünü

hatirliyormusunuz ? cok nadir'dir ..

podolski aradğımız adam değil bence .... ne bileyim bize topla iyi içe kateden dışa kateden birebirde iyi bi adam lazım meselaaaaaaa bi vicente vardı bi aralar :)

Podolski beğenilmiyor değil olay ihtiyaç değil onu anlatıyoruz burada.Kendisi bildiğin forvet senede 10 gol 10 asistin altına inmez Türkiye'de ama çizgiyi daha etkili kullanan ve adam geçen,süratli kanat oyuncusuna ihtiyacımız var bizim.

Beğenmediğimiz Amrabat bile ara ara parlıyor ve ne kadar fark yaratıyor.Nani gibi Bruma gibi transferi zor gözükse de Di Maria gibi adamlar daha çok lazım bize.Umarım tercih bu yönden yana olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt