Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
podolski yi kazma ettiniz .. adam gecemezmis felan :)

alin bak size nasil geciyor adamlari tek tek

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ABoe5QWmgkY[/media]

naniyi izledikce cıldırıyorum. bu adamı alsak. ligde eboueyi yedek oturtup sabriyi koyalım sağ beke. nani zaten toparlar sağ kanatı komple.

taraftarın %99u topla gidebilen çalım atabilen oyuncumuz yok diyor doğru söylüyor

sonra aynı insanlar gidip podolski falan diyor

valla enteresan

başkan tek kanat demiş hayalkırıklığı yaşıyorum en az 2 akan kanat lazım 1 yerli 1 yabancı ahmet ilhana bile razıyım o biçim

Alper mert'e gore sol açık türk olacakmiş yerli...

Kimmiş acaba Erkan , Kerim ?

Nani zu Juve..

Aysal'ın kanat oyuncusu açıklamasının içinde yabancı iması mı vardı acaba, bence ucuz buldukları yerlilerden birini alırlar ya da Riera gibi son dakika saçmalıklarından biri olur..

Lig için kadro:

Muslera

Sabri - Semih - Chedjou - Hakan

Melo

Nani - Sneijder - Selçuk

Burak - Drogba

veya burak sol kanat oynarsa:

Muslera

Sabri - Semih - Chedjou - Hakan

Melo - Selçuk

Nani - Sneijder - Burak

Drogba

Bence fena kadro değil, melo arada bir sabrinin bulundugu bölgeye yardıma koşarsa çok güzel işler bu kadro. tek sıkıntı 2. kadroda burağın sol kanatta oynaması. o zor.​

Bize Overmars gibi bir adam lazım. :)

Zamanında almak için uğraşmıştık ama olmamıştı.

benim bildiğim gelirse oynayamaz

kaynak regulations of UCL

sayfa 27/28 madde 18.07

As a rule, a player may not play in a UEFA club competition (i.e. UEFA Champions League and UEFA Europa League, but not UEFA Super Cup) for more than one club in the course of the same season. Exceptionally, however, a player who has been fielded in the first, second, third qualifying round or the play-offs of the UEFA Champions League or UEFA Europa League is entitled to play in the UEFA Champions League or UEFA Europa League for another club as from the group stage.

Oynayabiliyormuş, exception varmış bu oyuncular için.

Luis Nani

Shaqiri

R.Quaresma

Podolski

Di Maria

Bruma

Coentrao

Volkan Şen

Aydın Yılmaz

Hadi bakalım Şimdi taraftar düşünsünn :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt