Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Podolski gelirse, Kanatta Burak kadar başarılı olur anca,

--------------------Drogba-----------------

Podolskı------------Sneijder-----------Burak

Nani'yi alın sol kanat akar resmen:)

Başka kişilerle uğraşmalarına gerek yok...

Nani olmazsa Bruma olsun Bruma olmazsa Nani olsun...

Avrupa kadrosu:

MUSLERA

EBOUE CHEDJOU SEMIH HAKAN

MELO SELCUK

SNEIJDER

BURAK DROGBA PODOLSKI

(Belki Burak yerine Amrabat olabilir)

Ligde ise Eboue yerine Sabri götürür sanirim kontenjanda. Her hafta birini bekletme lüksümüz var.

Muslera disinda her yabanci tribünü tadacaktir :)

​

Bize basıp giden hızlı çalım atabilen kreatif bi kanat lazım Podolski de tam bu özelliklere uymuyor ağır daha çok forvet özellikli o yüzden tam Fatih Terimin isteyeceği türden biri transfer olması büyük ihtimaldir bana göre

Baskanin bu aciklamalarini iyi biliriz. Saglam bir futbolcuyla anlasmak üzere ki böyle konusuyor.

Sneijder gibi transferlerde de böyle konusuyordu. Artik Nani mi olur, Podolski mi olur, Coentrao mu olur bilemem.

Ama o tip büyük bir transfer yapacaktir.

Valla transferden önce şu takımın lakayıtlığını üzerinden atıp biraz disipline girmesi lazım.

podolski inş gelir çünkü disiplinli bir oyuncu türkiyeyi tanıyor uyum sorunu çekmez türkçe bile biraz biliyor geriye de yardım ediyor.Bitiriciliği 10 numara. nani falan sorunlu oyuncu statüsünde zate alamıyoruz.Yalnız riera ile amrabat tamamen düşünülmüyor sanırım çünkü onlar da sol açık :S

podolski inş gelir çünkü disiplinli bir oyuncu türkiyeyi tanıyor uyum sorunu çekmez türkçe bile biraz biliyor geriye de yardım ediyor.Bitiriciliği 10 numara. nani falan sorunlu oyuncu statüsünde zate alamıyoruz.Yalnız riera ile amrabat tamamen düşünülmüyor sanırım çünkü onlar da sol açık :S

İyi de zaten takımda bitirici oyuncu sayısı yeterince var. Pozisyon hazırlayacak, adam geçecek, kanat bindirmesi yapacak adamımız yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt