Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 89.985
- 48.969
- 4.933
aynaya bak görürsün sivrisineğide...
Herşeye atlama sinek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynaya bak görürsün sivrisineğide...
Herşeye atlama sinek.
Adamın biri Soner in içine doğurmuş, kim olduğunu bulmaya çalışıyoruz![]()
podolski inş gelir çünkü disiplinli bir oyuncu türkiyeyi tanıyor uyum sorunu çekmez türkçe bile biraz biliyor geriye de yardım ediyor.Bitiriciliği 10 numara. nani falan sorunlu oyuncu statüsünde zate alamıyoruz.Yalnız riera ile amrabat tamamen düşünülmüyor sanırım çünkü onlar da sol açık :S
7 Angel Di Maria
hayali bile imkansız geliyor![]()
başkan tek kanat demiş hayalkırıklığı yaşıyorum en az 2 akan kanat lazım 1 yerli 1 yabancı ahmet ilhana bile razıyım o biçim
her mesajıma bilmem ne kargası gibi atlayıpta alıntılamalan o zaman
O kadar kişi yazınca olumlu bir şey var sandım.
Podolski´yi iyi bilirim. Yasadigim yere yakin olan Köln´de oynadi zaten. Cok izledim, her özelligini bilirim.
Podolski kanattan ziyade, tipik bir forvet acikcasi. Sutlari, bitiriciligi iyidir. O konuda Burak gibidir. Hic affetmez karsi karsiya.
Ama bekledigimiz özelliklerde bir kanat oyuncusu degil Podolski. Zaten forvetin krali bizde. Bize daha farkli bir oyuncu lazim oraya.
Fatih Hacı kusura bakma ama bu Amrabatın bizim hiçbir 11 imizde yeri yok. Süper bir yedek olur. Sonradan girer daha fayda sağlar.
Yaw biz Amrabati oynatamiyoruz bu TFF yabanci kuraliyla
Sol kanat alacagiz oda yabanci oda giremiyecek kadroya
öle deme bekircan ancelotti ile terim'in arası iyi belki kiralarız bale da geldi real çıkarır elden..
Önce bi lanlu lunlu konuşmamayı öğren.
katilmiyorum. sag kanat oynadigi bütün dönemlerde iyidir. cok iyi degildi ama iyidi. sol kanatda okadar gecen sene kadar kötü degil bence. ama gercek yeri sag kanat amrabatin.