Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiNaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiNaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Guardiola Allah senin belanı versin. Bomba gibi takımı uyuşuk bişeye dönüşdürdün kupon gitdi. Senin çalıştıracağın takımı

Volkan Şen yada Erkan Zengin hamlelerini yapabilir bizim yönetim.

Umarım sadece Nani için uğraşıyorlardır.

Sabaha kadar tartışırım. Amrabatın dünya üzerinde oynayabileceği tek mevkii sol açıktır. Tek özelliği soldan götürüp götürüp sağına çekip orta yapmasıdır.

Siz sağa geçince Keita etkisi bekliyorsunuz ama mümkün değil. Sağ açık oynayamaz kesinlikle.

sen sabaha kadar ben ise amrabatin kariyerin sonuna kadar tersini tartisirim desem de simdi fikrine saygi duymam gerekir :)

ya bu mahkeme olayi ne oldu? kac hafta önce bizim yabanci futbolcular basvuru yapmisti hic bir haber dahi yok bu konu hakkinda

Fark edemedikleri için Barcelona 17 yaşında 20 milyon daha sonra da İnter 30 milyon bastı.Quaresma zamanında Manu´yu seçip,Ferguson´un disiplini altından geçseydi şuanda dünyanın en iyi kanat oyuncularındnan biriydi

sen geçmiş zamandan bahsediyorsun biz ise şimdiki zamanda yapılacak bir transferden bahsediyoruz.

Podolski istenilen tarz futbolcu degil. Daha fazla 4-4-2'de forvet mevkisinde cakili santroforun etrafinda oynayabilen bir futbolcu. Is yaparmi ? Kesinlikle yapar, ama daha degisik adamlara yonelilmeli.

Bence aranan kan Arnautovic.

Aydın Yılmaz başa kaldı yine. Ne takımız ha. Çürüğümüzü kimse istemiyor. Gene kendimiz yiyoruz. Bu sene şampiyonluk kaçarsa, yönetim bunu taraftara açıklayamaz. Rakibin sow webo varken, gidip emenikeye para döküyorsa, seninde cebinde yılan olmayacak.

aydın hayırlı olsun cok cok transfer dusunen ve gerceklesmesınde emegı gecnlere helal olsun

Podolski ye su kadromuzda laf edenler kumda oynasin

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt